Chris Hemsworth: Με τους γιους του στην Τασμανία

Ο διάσημος ηθοποιός πήγε με τους γιους του για mountain bike.

Chris Hemsworth: Με τους γιους του στην Τασμανία
O Chris Hemsworth με την σύζυγό του Elsa Pataky.

Ο Chris Hemsworth έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες δράσεις, ωστόσο ο ρόλος που τον απογείωσε είναι αυτός του «Thor» από την ομώνυμη ταινία της Marvel.

Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς τριών παιδιών : των διδύμων Tristan και Sasha και της κόρης του India.

Με τη σύζυγό του Elsa Pataky, την οποία παντρεύτηκε το 2010, μεγαλώνουν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θέλοντας να έχουν μια φυσιολογική ζωή και μαθαίνοντας τα να εκτιμούν όλα όσα έχουν.

https://www.instagram.com/p/Cp_TjmPP_LW

Ο ηθοποιός μιλώντας στο GQ Australia το 2018 είχε πει μεταξύ άλλων: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να νιώθουν ότι είναι προνομιούχα με κανέναν τρόπο. Επειδή έχουμε ως οικογένεια χρήματα και οι γονείς τους είναι διάσημοι, δεν σημαίνει ότι αυτό τα κάνει με κάποιο τρόπο ξεχωριστά. Τρομάζω στην ιδέα, γιατί εμείς μεγαλώσαμε χωρίς χρήματα».

https://www.instagram.com/p/CTbswX-Ho0I

Mountain bike στην Τασμανία

Ο διάσημος ηθοποιός δεν κάνει πολύ συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά του. Από τις πιο πρόσφατες είναι από το ταξίδι τους στην Τασμανία όπου απόλαυσε με τα δίδυμα βόλτες με το ποδήλατο στο βουνό.

Φόρεσαν τις στολές και τα κράνη τους και διέσχισαν με το ποδήλατο δύσβατες περιοχές. Μάλιστα από τη λάσπη ίσα που διακρίνονται σε ορισμένες φωτογραφίες.

« Μικρή αποστολή με ποδήλατο μέχρι την Τασμανία με τα αγόρια μου. Περήφανος μπαμπάς που τα βλέπει να κατεβαίνουν το βουνό με πολύ περισσότερο έλεγχο και πολύ λιγότερο φόβο από εμένα!», σχολίασε όλο καμάρι ο ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved