Βίκυ Καγιά: Υπέροχη η ανοιξιάτικη φωτογραφία της κόρης της

Η Μπιάνκα έχει το στιλ της μητέρας της. 

Βίκυ Καγιά: Υπέροχη η ανοιξιάτικη φωτογραφία της κόρης της

H Βίκυ Καγιά με την κόρη της και τον γιο της.

Η Βίκυ Καγιά ανά διαστήματα μοιράζεται στα social media φωτογραφίες των δύο παιδιών της.

Οι πιο πρόσφατες ήταν από την οικογενειακή απόδραση την περίοδο των γιορτών του Πάσχα όπου είδαμε τον Κάρολο αλλά και την Μπιάνκα να κάνουν ιππασία, που τόσο αγαπούν, στην παραλία.

Αρκετές φωτογραφίες είχε δημοσιεύσει και από το ταξίδι στο Μαρόκο όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα διαφορετικό μέρος, με άλλο πολιτισμό και κουλτούρα και παράλληλα να γευτούν νέες γεύσεις.

Η ανοιξιάτικη φωτογραφία της κόρης της

Η Μπιάνκα – Αλεξάνδρα Κρασσά είναι το πρώτο παιδί της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά. Γεννήθηκε τον Μάιο του 2015 και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στους δύο της γονείς.

Σε λίγες μέρες θα γίνει 8 ετών και όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που κατά καιρούς δημοσιεύει έχει πάρει το φυσικό στιλ της μητέρας της.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγο καιρό με την Μπιάνκα να περπατά στους αγρούς, ντυμένη casual και φορώντας καπέλο έχοντας λιτά τα ξανθά μαλλιά της.

kagia-kori-mpianka.jpg

Η απόφαση να αποκτήσει παιδιά

Για τη μητρότητα που προέκυψε λόγω του Ηλία Κρασσά αλλά και για τη συμβίωσή τους μετά τον γάμο τους και την καθημερινότητά τους μίλησε η Βίκυ Καγιά σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Οκ.

vicky-kagia-(7).jpg

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Μπορεί να το έλεγα καμιά φορά, αλλά μέσα μου ήξερα ότι η αλήθεια ήταν άλλη. Δεν ήμουν έτοιμη, δεν ήμουν ήρεμη, δεν ήμουν εκεί που ήθελα να είμαι. Με τον Ηλία έγιναν όλα πολύ γρήγορα γιατί ήμασταν ίδιοι. Από μικροί χτίζαμε μόνοι μας, μετά τα κάστρα γκρεμίζονταν, τα ξαναχτίζαμε, φροντίζαμε όλους γύρω μας. Δεν το βάλαμε κάτω ποτέ», είχε πει μεταξύ άλλων.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved