Λένα Παπαληγούρα: Δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά της μετά από καιρό

Μια σειρά από όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες δημοσίευσε η Λένα Παπαληγούρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Λένα Παπαληγούρα: Δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά της μετά από καιρό

Λένα Παπαληγούρα

instagram/lenapapaligoura

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μία σπουδαία ηθοποιός και διατηρεί χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν βλέπουμε συχνά φωτογραφίες από την οικογενειακή της ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Άκη Πάντο και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο γιους τον Αναστάση και τον Αντώνη.

Πρόσφατα και με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα, η Λένα Παπαληγούρα δημοσίευσε μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες.

Όπως θα δείτε και εσείς, μεταξύ άλλων δείχνει και τους γιους της.

Η Λένα Παπαληγούρα έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της και νιώθει ευλογημένη, που έχει γίνει μητέρα. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά- δες" δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να κάνει ακόμα ένα παιδί, μιας και είναι κάτι που και εκείνη και ο σύζυγός της, γνωρίζουν ότι θα τους δώσει πολύ μεγάλη χαρά.

«Το σπίτι μας είναι ένας παιδότοπος. Είναι όμορφη η καθημερινότητα. Εγώ δεν έχω αδέλφια και είναι όμορφο να παρατηρώ πώς μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Δεν μπορούσα να με φανταστώ χωρίς παιδιά. Οπότε όταν ήρθαν ήθελα να τους δώσω χώρο. Στο πρώτο όταν ήρθε αποφάσισα να μην δουλέψω για να είμαι μαζί του!».

Δείτε τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει, παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved