Η μαμά ξέρει: Τα πιο cool πασχαλινά δώρα έχουν… όνομα

Οι συλλογές της name it αποτελούν τις καλύτερες επιλογές για τα δώρα που θα κάνουμε στους μικρούς μας φίλους και τις βρίσκουμε σε επιλεγμένα παιχνιδάδικα Μουστάκας.

Η μαμά ξέρει: Τα πιο cool πασχαλινά δώρα έχουν… όνομα

Τι και αν είναι Πάσχα, η λίστα είναι το ίδιο μεγάλη με εκείνη των Χριστουγέννων.

Δώρα για τη βαφτιστήρα μου τη Βάσω (προφανώς), δώρα για τον ανιψιό μου τον Κώστα που θα τον δούμε στο νησί, δώρα για τον γιο μου τον Ανέστη που γιορτάζει. Αν προσθέσουμε και κάνα-δυο επισκέψεις σε φίλους με παιδιά (από παιδάκια μέχρι εφηβάκια), καταλαβαίνεις ότι η αναζήτηση του καλύτερου πασχαλινού δώρου ούτε είναι εύκολη υπόθεση ούτε αρμοδιότητα μόνο όσων είναι νονές.

Ωραία, ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα και ας δούμε πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο και να κάνουμε επιλογές που θα ξεχωρίζουν και θα ικανοποιούν τους αποδέκτες τους -ξέρουμε άλλωστε πόσο δύσκολα είναι τα παιδιά. Ακούγομαι σαν να γνωρίζω κάτι;

name-it-moustakas-new.jpg

Έτσι είναι.

Ήταν πριν ένα χρόνο όταν είδα για πρώτη φορά τη name it στα παιχνιδάδικο Μουστάκας που συνήθως προτιμώ για ψώνια μετά το γραφείο, εκείνο στο River West Open. Βρισκόμουν εκεί επειδή αναζητούσα -κλασικά- ένα παιχνίδι που μου είχε ζητήσει ο γιος μου. Βγήκα με το παιχνίδι, αλλά και με άλλες δυο σακούλες με τζιν, hoodies και T-shirts. Αυτή ήταν η πρώτη επαφή με τη συλλογή MINI που απευθύνεται σε παιδιά 2-7 ετών. Μιλάμε για ένα έρωτα κεραυνοβόλο. Σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά βρίσκονται διαρκώς σε κίνηση και, ειδικά εμείς οι μαμάδες, γνωρίζουμε ότι χρειάζονται ένα brand που θα φροντίζει να τα ντύνει άνετα, ποιοτικά και όμορφα. Δύσκολη αποστολή, αλλά τη φέρνει εις πέρας η name it.

name-it-moustakas-new2.jpg

Η δεύτερη γνωριμία ήταν με τη συλλογή KIDS (8-14) πάλι σε ένα παιχνιδάδικο Μουστάκας, αυτή τη φορά στα Μελίσσια. Τότε έψαχνα δώρα για τη βαφτιστήρα μου και τον ανιψιό μου. Τα είχα μαζί μου και χαιρόμουν που τα έβλεπα να κυκλοφορούν με τόσο ενθουσιασμό στους διαδρόμους. Όταν το μάτι μου έπεσε πάνω στα name it, ήξερα ποιο θα ήταν το δώρο που θα επέλεγα η ίδια για εκείνα. Ωστόσο, εδώ τα πράγματα θα ήταν κάπως πιο «δύσκολα». Η βαφτιστήρα μου στα 10 και ανιψιός ήδη στα 13, επομένως έχουν και οι δύο άποψη, όπως φαντάζεστε, για το «τι τους πάει» και τι θα φορέσουν. Παρένθεση: δεν χρειάζεται να μιλήσω για τους καβγάδες που πολλές φορές γίνονται το πρωί, καθώς ετοιμάζονται τα παιδιά για το σχολείο. Οι μαμάδες γνωρίζουμε. Τα κομμάτια της συλλογής KIDS έγιναν αμέσως τα αγαπημένα τους, διότι είναι για τα παιδιά που αγαπούν το στιλ και δεν σταματούν να παίζουν και να διασκεδάζουν με τους φίλους τους σε καθημερινή βάση!

name-it-moustakas-new1.jpg

Τόσο στη MINI όσο και στην KIDS, αυτό που ξεχώρισα αμέσως ήταν ότι η name it εκφράζουν την ανεξάντλητη παιχνδιάρικη διάθεση των παιδιών, την έμφυτη διάθεσή τους να ανακαλύπτουν και να εξερευνούν. Και οι δύο συλλογές είναι προσεγμένες και ιδιαίτερες -είναι ρούχα για παιδιά και όχι παιδικά ρούχα- η διαφορά είναι μεγάλη. Ο κόσμος της μόδας εντάσσεται σε εκείνον των παιδιών μέσα από σύγχρονες τάσεις, πρωτοποριακό design και καινοτόμες τεχνικές. Όλα τα κομμάτια, από τα hoodies και τα T-shirts μέχρι τα φορέματα, τα εσώρουχα, τα αξεσουάρ και, φυσικά, τα τζιν, το ρούχο που όσο κανένα άλλο έχει συνδεθεί με την ανεμελιά, έχουν ως πηγή έμπνευσης τον ανατρεπτικό και ευθύ τρόπο με τον οποίο τα παιδιά βλέπουν τον κόσμο σε κάθε ηλικία. Από τη στιγμή μάλιστα που όλα αυτά μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένα παιχνιδάδικα Μουστάκας, τότε έχουμε ένα συνδυασμό που δεν χάνει ποτέ.

«Η πραγματική μας πατρίδα είναι τα παιδικά μας χρόνια» είχε γράψει ο Ρολάντ Μπαρτ και αν έπρεπε να κάνουμε τη συγκεκριμένη φράση εικόνα, τότε θα είχε τα χρώματα και τα σχέδια των ρούχων name it. Μπορείτε και εσείς να τα ανακαλύψετε στα παρακάτω παιχνιδάδικα Μουστάκας (είναι βέβαιο ότι κάποιο θα βρίσκεται δίπλα σας):

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΛΟΥΒΑΡΗ 17 & ΧΡ. ΛΑΔΑ

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ 50 & ΑΙΓΑΛΕΩ 15

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΛΙΜΟΣ - ΤΙΤΑΝΩΝ 27

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ RIVER WEST OPEN - Λ.ΚΗΦΙΣΟΥ 96-98

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ - 19ο ΧΙΛ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ

ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΛΕΩΦ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ 12

MOUSTAKAS-LOGO.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved