Σάκης Ρουβάς: Δείχνει τον γιο του Αλέξανδρο μετά από καιρό

Μπαμπάς και γιος ποζάρουν πλάι-πλάι!

Σάκης Ρουβάς: Δείχνει τον γιο του Αλέξανδρο μετά από καιρό

Σάκης Ρουβάς με Αλέξανδρο Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς μετά από καιρό δημοσίευσε φωτογραφίες με τον 11χρονο γιο του, Αλέξανδρο και τρέλανε τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πριν τις φωτογραφίες με τον γιο του, προηγήθηκε ένα βίντεο Insta story που έδειχνε ότι τα μαλλιά του μάκρυναν πολύ και θέλει κούρεμα. Αμέσως μετά το βίντεο, ακολούθησαν οι υπέροχες φωτογραφίες με τον Αλέξανδρο, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς του φίλους. Βλέπετε ο Σάκης Ρουβάς σπάνια αναρτά φωτογραφίες με τα παιδιά του και η αλήθεια είναι ότι είχαμε να δούμε καιρό τον μικρό (που μόνο μικρός δεν είναι πια) Αλέξανδρο.

Όπως βλέπετε και εσείς, μπαμπάς και γιος ποζάρουν αγκαλιά στον καναπέ, χαμογελαστοί και πιο χαρούμενοι από ποτέ. Ο 11χρονος Αλέξανδρος έχει μεγαλώσει αρκετά και διαπιστώνουμε ότι μοιάζει πολύ με τη μαμά του, Κάτια Ζυγούλη.

Η απίθανη οικογένεια του Σάκη και της Κάτιας

Μια υπέροχη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη και απολαμβάνουν κάθε όμορφη στιγμή, με τα τέσσερα παιδιά τους. H Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο Απόλλωνας είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους, αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους σε εκείνα, απολαμβάνουν την κάθε στιγμή που ζουν και φυσικά τα κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο γονείς μοιράζονται στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους, θέλοντας να δείξουν τις όμορφες οικογενειακές στιγμές τους, όταν και όποτε θέλουν εκείνοι.

Όπως συνέβη και αυτή τη φορά που ο τραγουδιστής μετά από καιρό έδειξε τον κούκλο γιο του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved