Αντώνης Βλοντάκης: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγo και τα παιδιά του

Ο Αντώνης Βλοντάκης έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια που κρατά μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας.

Αντώνης Βλοντάκης: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγo και τα παιδιά του

Αντώνης Βλοντάκης

Οι αναρτήσεις που έχει με τα παιδιά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram; Λιγοστές. Τελευταία είναι αυτή εδώ, η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου και τα δύο από τα τρία παιδιά τους, Μαλένα και Σπύρο. Από τη φωτογραφία λείπει η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Ηλέκτρα.

vlontakis-oikogeneia.jpg

Αντώνης Βλοντάκης, Κορίνα Στεργιάδου, Σπύρος και Μαλένα Βλοντάκη

Τη φωτογραφία δημοσίευσε θέλοντας να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στη γυναίκα της ζωής του, Κορίνα Στεργιάδου, γράφοντας: «Γιορτάζουμε την κολώνα του σπιτιού μας. Τον στυλοβάτη της οικογένειάς μας. Τον άνθρωπο που “θυσιάζεται” καθημερινά για να μη μας λείψει τίποτα.
Χρόνια πολλά γυναικάρα μου!
Σ ευχαριστώ για όλα».

Οι κόρες του Αντώνη Βλοντάκη, Ηλέκτρα και Μαλένα

Τόσο η Ηλέκτρα Βλοντάκη όσο και η Μαλένα διατηρούν δικούς τους λογαριασμούς στα social media τους οποίους μάλιστα έχουν και ανοιχτούς προς το κοινό. Όπως θα δείτε και εσείς και τα δύο κορίτσια έχουν κληρονομήσει την ομορφιά και των δύο γονιών τους.

O γιος του Αντώνη Βλοντάκη, Σπύρος

Ο πολίστας, όπως αναφέραμε, κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του, γι' αυτό είναι άλλωστε και σπάνιες οι φωτογραφίες τους στο Instagram. Αν και οι κόρες του έχουν δημόσιους λογαριασμούς στα social media, ο γιος του, Σπύρος, έχει προσωπικό-κλειδωμένο- λογαριασμό. Οι σπάνιες φωτογραφίες του, έχουν αναρτηθεί όλες από τον μπαμπά, Αντώνη Βλοντάκη, στον δικό του λογαριασμό στο Instagram και δείχνουν πόσο δεμένοι είναι μπαμπάς και γιος.

Δείτε μερικές από αυτές τις σπάνιες φωτογραφίες, παρακάτω. Σε μία από αυτές φαίνεται πως ο μπαμπάς κληροδότησε το ταλέντο που έχει στο water polo στον γιο.

Ο Αντώνης Βλοντάκης φέτος ανοίκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 και είναι ένα από τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την Ελίνα Παπίλα στη νέα της εκπομπή «Είμαστε Μαζί».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved