Ελένη Φουρέιρα: Οι φώτο με τον Μποτία Jr είναι το κάτι άλλο

Όλες οι φωτογραφίες με τον γιο της που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής η Ελένη Φουρέιρα.

Ελένη Φουρέιρα: Οι φώτο με τον Μποτία Jr είναι το κάτι άλλο

Η Ελένη Φουρέιρα με τον μπέμπη της.

Ετοιμάζεται για να κάνει ένα δυναμικό come back η Ελένη Φουρέιρα μετά τη γέννηση του γιου της.

Η τραγουδίστρια γυμνάζεται εντατικά για να επανέλθει στο σώμα πριν την εγκυμοσύνη και ήδη ηχογραφεί στο στούντιο τα νέα της τραγούδια.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Vogue Greece και τον Βλάση Κωστούρο είχε πει μεταξύ άλλων για τον γιο της:

https://www.instagram.com/p/CqLPRwiK9zr

«Ποιος να μου το έλεγε ότι η πρώτη του φωτογράφιση μέσα στην κοιλιά µου θα ήταν για τη Vogue! Τώρα, ξέρεις, τον σκέφτομαι μετά από πολλά χρόνια, ολόκληρο άνδρα, να διαβάζει στο περιοδικό όσα λέω γι’ αυτόν, χωρίς ακόμα να τον έχω γνωρίσει. Πώς να μιλήσεις για κάποιον που δεν ξέρεις; Και όμως, είναι σαν να τον ξέρω τόσο καλά.

Τον φαντάζομαι μέρα-νύχτα. Πώς θα είναι, πώς θα μιλάει, τι θα γίνει όταν μεγαλώσει. Λες να γίνει τραγουδιστής; Ή ποδοσφαιριστής σαν τον πατέρα του; Ας γίνει ό,τι θέλει! Όνομα δεν έχω σκεφτεί. Θέλω να τον δω πρώτα, να δω τι του πάει.

Ρε παιδί µου, ξέρεις τι νιώθω τώρα; Άτρωτη. ∆εν ξέρω πού τη βρήκα αυτή τη δύναμη. Αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω τα πάντα. Να πετύχω το ακατόρθωτο. Έχω μια πρωτόγνωρη χαρά. Πώς να την περιγράψω; Ούτε που ξέρω. Μη µου πεις, όμως, ότι δεν την αισθάνεσαι!».

Όλες οι φωτογραφίες με τον μπέμπη της

Η Ελένη Φουρέιρα περνά την πιο υπέροχη φάση της ζωής της, μιας και πριν λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της, που της έχει κλέψει την καρδιά.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια, μαζί με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία έχουν δημιουργήσει πλέον την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν, μιας και ο μπέμπης τους είναι ο, τι καλύτερο τους έχει συμβεί από την αρχή της σχέσης τους.

Οι αναρτήσεις της Ελένης Φουρέιρα λιγοστές, όμως αρκετές για να καταλάβουμε πόσο αξιολάτρευτος είναι ο μικρούλης.

Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved