Τα παιδιά διάσημων Ελλήνων γονιών που «τρελαίνουν» το Instagram

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι γονείς τους είναι άκρως απολαυστικές.

Τα παιδιά διάσημων Ελλήνων γονιών που «τρελαίνουν» το Instagram

Πολλοί είναι οι γονείς της ελληνικής showbiz που μέσα από τις αναρτήσεις τους μοιράζονται στιγμιότυπα της καθημερινότητά στους. Οι φωτογραφίες με τα παιδιά τους είναι οι πιο απολαυστικές και συγκεντρώνουν χιλιάδες likes και πολλά σχόλια.

Οι κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλική Μιλλούση, η Μελίτα της Ελένης Χατζίδου, η μικρή κόρη του Γιώργου Λιανού και φυσικά τα Τανιμανιδάκια, Φιλίππα και Αριάνα, είναι μερικά τα παιδιά της ελληνικής showbiz που τρελαίνουν το Instagram.

Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα.

Λένια Πετρούνια

Η μικρή κόρη της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια είναι σκέτη γλύκα. Συνεχώς χαμογελά και οι γονείς της την απαθανατίζουν να παίζει, να πλάθει κουλουράκια, να κάνει γυμναστική...

lenia-zografise-prosopo-(1).jpg

ή ακόμα και να γεμίζει χρώματα το… πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/CocOyAEI0yN

Η Λένια γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2020, έναν σχεδόν χρόνο μετά τη γέννηση της μεγάλης της αδερφής της Σοφίας που επίσης ένα γλυκό και χαριτωμένο κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/p/Ceyu88xqQfx

Μελίτα Παύλου

Η Μελίτα Παύλου είναι η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Τον περασμένο Σεπτέμβρη έγινε τριών ετών και από όταν γεννήθηκε οι δύο γονείς της αναρτούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο με εκείνη στο Insatgram.

https://www.instagram.com/p/CpZs6dPN_vu

Η μικρούλα λατρεύει τη μαγειρική -μάλιστα κάνει μαθήματα από πέρυσι-, τις βόλτες και τα παιχνίδια. Ποζάρει στον φακό όλο νάζι και δε σταματά να χαμογελά.

https://www.instagram.com/p/CpsEHYVtDf9

Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη

Τα βίντεο με την Αριάνα και τη Φιλίππα έχουν γίνει πολλές φορές viral στο ελληνικό διαδίκτυο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το παρακάτω που συγκέντρωσε πάνω από 145 χιλιάδες likes.

https://www.instagram.com/p/CjceZtwjFuc

Οι διδυμούλες γεννήθηκαν τον Ιούνη του 2021. Είναι αγαπημένες, απολαμβάνουν να παίζουν μαζ και όσο μεγαλώνουν, οι αναρτήσεις της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη γίνονται ακόμα πιο απολαυστικές.

Παρακάτω, η Αριάνα και η Φιλίππα ζωγραφίζουν την κοιλιά του μπαμπά τους.

https://www.instagram.com/p/CqfaAnqDI_A

Βαλέρια Λιανού

Ο Γιώργος Λιανός είναι γνωστός για το χιούμορ του το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αναρτήσεις με τη μικρή του κόρη, Βαλέρια.

https://www.instagram.com/p/CZM_teIlMbJ

Η Βαλέρια γεννήθηκε δύο χρόνια πριν και ταξιδεύουν συχνά με τη μαμά της μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να περνούν με τον Γιώργο Λιανό όσο περισσότερο χρόνο μπορούν.

https://www.instagram.com/p/CdoHnv2Fo_4

Αμέλια Τζούτη

Η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε για δεύτερη φορά μαμά τον Ιούνη του 2022. Το διάστημα μετά τη γέννα δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες με τη μικρή Αμέλια, όπως είναι η παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/Cg64hh5oTDe

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της τραγουδίστριας με τη μικρούλα είναι η παρακάτω, όταν η Πέννυ Μπαλτατζή έγινε 40 ετών.

https://www.instagram.com/p/Cn9Mpi_oyNL

Μιχαήλ - Άγγελος και Αλέξανδρος Τσάκαλος

Έχουν μικρή διαφορά ηλικία και μοιάζουν αρκετά. Είναι οι γιοι της Κλέλιας Πανταζή και του Λευτέρη Τσάκαλου τους οποίους δε χορταίνουμε να χαζεύουμε στις αναρτήσεις της γνωστής αθλήτριας. Ο Μιχαήλ - Άγγελος γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2019 και ο Αλέξανδρος γιόρτασε πρόσφατα τα δεύτερα γενέθλιά του.

https://www.instagram.com/p/CokKaUuIh2k

Να σημειώσουμε ότι η Κλέλια Πανταζή είναι έγκυος στο τρίτος της παιδί, κάτι που ανακοίνωσε λίγο καιρό πριν με αυτή τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/Cp9-Iz0ocE8

Αντώνης Βαρδής Junior

Γεννήθηκε τον Ιούνη του 2019 και έχει πάρει το όνομα του αείμνηστου παππού του. Είναι το δεύτερο παιδί για τον Γιάννη Βαρδή και τη Νατάσα Σκαφίδα και στις οικογενειακές φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύουν καταφέρνει πάντα να κλέψει τις εντυπώσεις.

https://www.instagram.com/p/ChIQ-SmrqU5

Μιχάλης Τσατσάκης

Αυτό το γλυκό και χαριτωμένο αγοράκι είναι ο γιος της Μάρας Δαρμουσλή και του Βασίλη Τσατσάκη. Πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια και οι φωτογραφίε του στο Instagram είναι πάντα απολαυστικές.

Παρακάτω στιγμιότυπο από τα πρώτα του γενέθλια.

darmousli-gios-(2).jpg

Και εδώ ακόμα ένα με τη Μάρα Δαρμουσλή τις Απόκριες.

https://www.instagram.com/p/CpKFNyAMA2c

Ada Κοντοβά

Και φυσικά η Ada Κοντοβά η οποία ήρθε στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά και την έκανε πιο φωτεινή.

https://www.instagram.com/p/Cm_relOLfe0

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την κόρη της και σε η ευτυχία είναι αποτυπωμένη στο πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/Ckxk82kLhK7
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved