Διάσημα μωρά της ελληνικής showbiz που θα γιορτάσουν το πρώτο τους Πάσχα

Ποια είναι τα διάσημα μωρά που γεννήθηκαν τον τελευταίο χρόνο;

Διάσημα μωρά της ελληνικής showbiz που θα γιορτάσουν το πρώτο τους Πάσχα

Η Μαίρη Συνατσάκη και η Ελένη Φουρέιρα θα περάσουν το πρώτο τους Πάσχα με τα μωρά τους.

Το φετινό Πάσχα θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο για όλα αυτούς που έγιναν γονείς για πρώτη, δεύτερη, τρίτη κτλ φορά γονείς τους προηγούμενους μήνες.

Μεταξύ αυτών και αρκετή διάσημοι από την ελληνική showbiz, όπως η Μαίρη Συνατσάκη, η Μαντώ Γαστεράτου, η Ελένη Φουρέιρα και η Ιωάννα Τούνη.

Μαίρη Συνατσάκη

Η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2022. Τα χαρμόσυνα νέα είχε δημοσιεύσει τότε μία ανάρτησή της στο Instagram:

sunatsaki.jpg

Πρόσφατα η νέα μαμά αποκάλυψε ότι το όνομα που επέλεξαν για την κόρη τους είναι το Ολίβια.

https://www.instagram.com/p/CpifheFrLu7

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τους τελευταίους μήνες. Ο γιος τους γεννήθηκε τον Ιανουάριο με καισαρική, αφού πρώτα για περισσότερες από 20 ώρες, όπως εκμυστηρεύτηκε η γνωστή influencer, προσπαθούσε να τον γεννήσει φυσιολογικά.

https://www.instagram.com/p/CnRxLV6IwAD

Τα στιγμιότυπα που έχουν δημοσιεύσει οι δύο γονείς με το νέο μέλος της οικογένειας είναι απολαυστικά.

https://www.instagram.com/p/CoSgLtpopeV

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τον Ιανουάριο γέννησε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το αγοράκι, όπως δήλωσε ο γυναικολόγος της παρουσιάστριας, γεννήθηκε 2 κιλά και 800 γραμμάρια και θα πάρει το όνομα Βλάσσης. H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι φειδωλή στις αναρτήσεις με τον γιο της, ωστόσο έδειξε τα πασχαλινά κορμάκια και τις λαμπάδες που της έκαναν δώρο.

spuropoulou.jpg

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτήν της την επιλογή ακολουθεί και μετά τη γέννηση του γιου της.

Η μόνη μέχρι και σήμερα ανάρτηση με τον γιο της είναι η παρακάτω όταν γέννησε.

https://www.instagram.com/p/Coh37ZeK-Ay

Μαντώ Γαστεράτου

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Μαντώ Γαστεράτου τον Αύγουστο το 2022. «Ήρθες λιονταράκι μου δυνατό» έγραψε κάτω από την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο που δημοσίευσε λίγες μέρες μετά τον τοκετό.

https://www.instagram.com/p/ChAPbszLBzz

Η δημοσιογράφος έχει ακόμα έναν γιο και συχνά μέσα από το προφίλ της στο Instagram μοιράζεται εμπειρίες, σκέψεις και… «αλήθειες» για τη μητρότητα και όχι μόνο.

https://www.instagram.com/p/ChuHnJirJe4

Ανίτα Μπραντ

Η Ανίτα Μπραντ κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της όλους τους μήνες και έτσι η είδηση ότι με τον Χάρη Χριστόπουλο έγιναν γονείς για δεύτερη φορά ξάφνιασε τους πάντες. Δύο Χριστοπουλάκια πλέον στην οικογένεια και οι δύο γονείς σίγουρα είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CquaannNNpw

Αντιγόνη Ψυχράμη

Τετραμελής είναι πλέον και η οικογένεια Μακαλιά. Η Αντιγόνη Ψυχράμη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Νοέμβρη του 2022 και ιδού η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Μακαλιά με την κόρη του.

https://www.instagram.com/p/ClTO25ws7wN

Άκης Πετρετζίκης

Ο δημοφιλής σεφ έγινε ξανά μπαμπάς τον περασμένο Σεπτέμβρη. Τα νέα για τη γέννηση της κόρης του ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω Instagram. Αυτή η πρώτη ήταν και μία από τις ελάχιστες αναρτήσεις του σεφ με το νέο μέλος, οπως και η παρακάτω με τον γιο και την κόρη του μαζί.

https://www.instagram.com/p/CpXHbp1oY-O

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Άκης δεν είναι ο μόνος σεφ που έγινε μπαμπάς τον τελευταίο χρόνο. Και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανήκει πια στο κλαμπ των μπαμπάδων, καθώς η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον γιο τους τον Σεπτέμβρη του 2022.

https://www.instagram.com/p/CnRZ6N5oULf
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved