Μιχαήλ Κρητικός: Το βίντεο με τη μικρή Χριστινούλα έκανε θραύση στο TikTok

«Η μικρή είναι "φατσούλα"»! Δεν το λέμε εμείς τα σχόλια στα social το λένε.

Μιχαήλ Κρητικός: Το βίντεο με τη μικρή Χριστινούλα έκανε θραύση στο TikTok

Μιχαήλ Κρητικός και Χριστίνα Κρητικού

instagram/mixail_kritikos

Ο Μιχαήλ Κρητικός είναι ο μεγάλος αδερφός που όλα τα κορίτσια θα ήθελαν να είχαν. Τρυφερός, δοτικός, προστατευτικός και... προσεκτικός. Βλέπετε μιας και είναι ο «μεγαλύτερος» από όλα τα αδέρφια Κρητικού, πρέπει να δίνει το σωστό παράδειγμα και φυσικά να μην χρησιμοποιεί άσεμνες και άπρεπες εκφράσεις μπροστά στις μικρές τους αδερφές.

Αυτό έδειξε και μέσα από το καινούριο βιντεάκι που δημοσίευσε αρχικά στον λογαριασμό του στο TikTok και έπειτα στα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μικρή Χριστίνα βρίσκεται στο σαλόνι. Ο Μιχαήλ περνά αμέριμνος από τον ίδιο χώρο όταν χτυπά το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού του στη γωνία του παιδικού καθίσματος της μικρής.

«Ω να σου...», ακούγεται να λέει στην αρχή όταν βλέπει μπροστά του τη μικρή Χριστίνα να τον κοιτά αποσβολωμένη. Αντί να συνεχίσει την φράση του, ξεροκαταπίνει και το γυρίζει στο τραγούδι: «Ο λαγός και η χελώνα πήγανε μαζί μια βόλτα...».

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα; Η μικρή Χριστίνα και η απίθανη φατσούλα της. Μάλιστα πολλά ήταν τα σχόλια των χρηστών που σχολίαζαν ότι «πεθαίνουν με τη μικρή» και ότι είδαν το βίντεο ξανά και ξανά και ξανά εξαιτίας του βλέμματός της.

sxolia-binteo-mixahl-kritikou.JPG

Σχόλια κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε ο Μιχαήλ Κρητικός στο TikTok.

Οι αδερφές του Μιχαήλ Κρητικού Κόμησσα και Χριστίνα

O Στέλιος Κρητικός έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για τα παιδιά του. Ως πολύτεκνος μπαμπάς καμαρώνει για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους οι γιοι του, Μιχαήλ και Άρης, με τις κόρες του.

Αν και τα αγόρια είναι αρκετά μεγάλα, δεν χάνουν την ευκαιρία να παίζουν με την Κόμησσα αλλά και την Χριστίνα, αφού τους έχουν τρελή αδυναμία. Αυτό φυσικά φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις που κάνουν και οι δύο στα social media. Εκείνος όμως που έχει κάνει τις περισσότερες αναρτήσεις με τις αδερφές του δεν είναι άλλος από τον Μιχαήλ Κρητικό. Περνάει χρόνο μαζί τους, παίζει και δημιουργεί ξεκαρδιστικά βίντεο έχοντάς τις για παρέα.

Δείτε μερικά στιγμιότυπα που δείχνουν τον μεγάλο αδερφό επί τω έργω...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved