Ηλέκτρα Λύρα: Ευγνώμων για όσα έζησε στην Αμερική με τους γονείς της

Η Ηλέκτρα Λύρα είναι ένα εκπληκτικό παιδί με ήθος, αρχές και ενσυναίσθηση.

Ηλέκτρα Λύρα: Ευγνώμων για όσα έζησε στην Αμερική με τους γονείς της

O Γιώργος Λύρας κρατά στην αγκαλιά του την Πέγκυ Ζήνα και την κόρη τους, Ηλέκτρα Λύρα

Τίποτε στη ζωή δεν θεωρεί δεδομένο η 11χρονη κόρη της Πέγκυς Ζήνα και του Γιώργου Λύρα. Τι και αν είναι κόρη ενός επιτυχημένου επιχειρηματία και μιας πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας. Πατά γερά τα πόδια της στη γη και νιώθει ευγνωμοσύνη για όσα ζει μεγαλώνοντας. Όπως συνέβη και με το πρώτο ταξίδι που έκανε στην Αμερική συνοδεύοντας τους γονείς της.

Η Πέγκυ Ζήνα έκανε μια μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία στον Καναδά και τη Νέα Υόρκη. Κοντά της είχε τους ανθρώπους της ζωής της. Τον σύζυγό της που τη στηρίζει σε κάθε βήμα και κάθε επιλογή και φυσικά το θαύμα της ζωής της και τον κόσμο όλο: την κόρη της.

Η Ηλέκτρα ποτέ δεν θεώρησε το ταξίδι δεδομένο και κατά την επιστροφή της ευχαρίστησε όλους εκείνους που έκαναν αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία. Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social, η Ηλέκτρα έγραψε: «Και κάπως έτσι αυτή η περιοδεία τελείωσε. Είμαι ευγνώμων για αυτά που έζησα και όλες αυτές τις εμπειρίες. Ευχαριστώ παιδιά που το κάνατε τόσο μοναδικό... Θα μου μείνει αξέχαστη αυτή η περιοδεία!».

hlektra-lira.JPG

To μήνυμα της Ηλέκτρας Λύρα μετά το ταξίδι στην Αμερική με τους γονείς της

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε η make up artist της Πέγκυς Ζήνα, Ειρήνη Κοτσάκη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μιας και το όνομά της ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που έκαναν αυτή την εμπειρία αξέχαστη για τη μικρή Ηλέκτρα.

Γιώργος Λύρας - Πέγκυ Ζήνα: Δύο περήφανοι γονείς

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας, μέσα από τα προφίλ τους στα social media, δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά τους και οι διαδικτυακοί τους φίλοι «λιώνουν» κάθε φορά που βλέπουν τη μικρή Ηλέκτρα να εξελίσσεται σε μια μικρή δεσποινίδα.

«Η ζωή μου όλη», σχολίασε κάτω από αυτή την ανάρτηση ο περήφανος μπαμπάς, δείχνοντας τις γυναίκες της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/CqbQJ0yuVHc

Ακολουθούν μερικές ακόμη όμορφες στιγμές στη gallery παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved