Κώστας Σόμμερ: Απίθανες οι νέες φώτο με τον γιο του – Είναι φτυστοί

Ο ηθοποιός πήγε βόλτα με τον γιο του.

Κώστας Σόμμερ: Απίθανες οι νέες φώτο με τον γιο του – Είναι φτυστοί

Ο Κώστας Σόμμερ αγκαλιά με τον γιο του.

Ευτυχισμένος μπαμπάς δύο παιδιών είναι ο Κώστας Σόμμερ.

Ο γιος του είναι 19 μηνών και η κόρη του μόλις 3 μηνών καθώς γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2022.

O ηθοποιός ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με τον γιο του όπως αυτές από πρόσφατη βόλτα τους. Στο ποστ που έκανε έγραψε:

«Γιε μου, ζωή μου… το χαμόγελό σου πλημμυρίζει την καρδιά μου από χαράΕίναι τιμή μου να σε καθοδηγήσω για να γίνεις άντρας. Οι μητέρες κάνουν τα μωρά αγόρια και οι πατέρες τα αγόρια, άνδρες… Περήφανος πατέρας ενός λιονταριού»

Η οικογένεια και τα παιδιά

Ο Κώστας Σόμμερ με την Βαλεντίνη Παπαδάκη είχαν μιλήσει για τη σχέση τους αλλά και τη δημιουργία οικογένειας στην Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή «Ελένη».

«Νομίζω πως αν έχεις τη χαρά να ζήσεις αυτό το συναίσθημα που σου προσφέρει μία οικογένεια, θα καταλάβεις ότι όλα τα άλλα είναι υποκατάστατα», δήλωσε ο Κώστας Σόμμερ.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια, με τον Κώστα Σόμμερ να τονίζει πως η περίοδος της καραντίνας τους έφερε πιο κοντά. «Με το που γνωριστήκαμε μετά από λίγο κλειστήκαμε σε ένα σπίτι. Ότι περνάει ένα ζευγάρι σε τρία χρόνια, εμείς τα περάσαμε σε έξι μήνες», τόνισε.

«Δεν ήταν κάτι που οργανώσαμε τόσο γρήγορα, έτυχε να είναι τόσο κοντά», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη για την εγκυμοσύνη της.

https://www.instagram.com/p/CophFRUsRu8

«Σαφώς σε τρομάζουν πάρα πολλά πράγματα. Πάντα έχεις τον φόβο να είναι καλά η οικογένειά σου. Από την άλλη, είναι τέτοιο δώρο που τα καλύπτει όλα αυτά», συμπλήρωσε ο Κώστας Σόμμερ.

Η επιθυμία για κορίτσι

«Και το πρώτο παιδί θέλαμε να είναι κοριτσάκι. Όταν μας το ανακοίνωσε ο γυναικολόγος μας, με κοιτάει στα μάτια και λέει… αγόρι. Η Βαλεντίνη έκανε μία εβδομάδα για να το ξεπεράσει», είπε ο Κώστας Σόμμερ και έκανε αναπαράσταση την αντίδραση που είχε τότε.

https://www.instagram.com/p/CqaSc7WMwqc

«’Ηθελα κορίτσι, τα φρου φρου, τα κοτσιδάκια… Και το δεύτερο να ερχόταν αγόρι δεν με ένοιαζε», συμπλήρωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved