Ιωάννα Παππά: Αυτοκόλλητα παντού - Η νέα φώτο του γιου της

Ο γιος της λατρεύει τα αυτοκόλλητα.

Ιωάννα Παππά: Αυτοκόλλητα παντού - Η νέα φώτο του γιου της

Ένα νέο στιγμιότυπο με τον γιο της μοιράστηκε στα social media η Ιωάννα Παππά.

Ο μικρός Αντώνης κάθεται και έχει μπροστά του μια σειρά από τα αγαπημένα του αυτοκόλλητα. Πολλά δε από αυτά τα έχει κολλήσει στο ένα του χέρι.

Τα περισσότερα είναι αγωνιστικά αυτοκίνητα, σημαιάκια φόρμουλας, κώνοι.

ioanna-pappa-gios.jpg

Οι αναρτήσεις με τον γιο της

Γενικά, η ηθοποιός δε συνηθίζει να αναρτά συχνά φωτογραφίες με τον Αντώνη. Από τις πιο όμορφες είναι αυτή που ποζάρουν αγκαλιά στο κρεβάτι.

ioanna-pappa-me-gio.jpg

H Ιωάννα Παππά με τον γιο της

Στο παρελθόν έχει ανεβάσει μερικές ακόμα, κυρίως στιγμιότυπα από τις βόλτες τους.

Πώς βιώνει τη μητρότητα

H Iωάννα Παππά, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα "Ποιος είναι πρωινιάτικα" κι είχε μιλήσει για τον ερχομό του παιδιού της: «Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν πολύ μεταβατική φάση με το παιδί. Εκεί άλλαξα κι εγώ, πάτησα περισσότερο στα πόδια μου. Αποκτάς παραπάνω ευθύνες και φοβίες, οπότε όλα αυτά σε γειώνουν. Μας ταρακούνησε ως ζευγάρι, κάθε ζευγάρι περνάει αυτή την κρίση».

«Ακόμη κι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι πριν μπορεί να διαφωνήσει σε βασικά πράγματα. Πρέπει να μπει ως προτεραιότητα η ζωή του παιδιού μέσα στο σπίτι και κάποιος από τους δύο μπορεί να μη θέλει να αλλάξει τους ρυθμούς του... Εγώ έχω καταστραφεί, δε μπορώ να δω τίποτα που να έχει να κάνει με παιδιά. Το τι κλάμα ρίχνω με τις ειδήσεις δε λέγεται… είναι πάντα θλιβερό να βλέπεις απώλειες ανθρώπων αλλά όταν υπάρχουν εικόνες με παιδιά, δεν είναι διαχειρίσιμο», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved