Νικολέττα Ράλλη: Φωτογράφισε τον σύντροφό της με την κόρη τους

Μία σπάνια φωτογραφία του Μιχάλη Ανδρούτσου με την κόρη τους δημοσίευσε η Νικολέττα Ράλλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νικολέττα Ράλλη: Φωτογράφισε τον σύντροφό της με την κόρη τους

H Νικολέττα Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ενεργή στο Instagram και το κοινό της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεπερνά τις 300 χιλιάδες. Μέσα από τις αναρτήσεις της μοιράζεται στιμγιότυπα της καθημερινότητάς της, σκέψεις, εμπειρίες, συμβουλές και αυτό που φυσικά δεν λείπει από τις περισσότερες είναι το χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/CnrxJzcIqx0

Η παρουσιάστρια δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και με την κόρη της, Σοφία η οποία παρότι δεν είναι καν τριών ετών ακόμα, κλέβει τις εντυπώσεις με το στιλ της.

nikoletta-ralli-stil-koris.jpg

Σπάνιες είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Νικολέττα Ράλλη με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και έδεσαν από την πρώτη στιγμή.

«Με τον Μιχάλη δεν είχα ποτέ δεύτερες σκέψεις. Είναι ένας άνθρωπος που μου ταίριαξε απόλυτα και ως φίλος και ως σύντροφος. Το παιδί ήρθε πολύ γρήγορα στη ζωή μας, αλλά ήταν για καλό. Μπορεί μετά τον ερχομό του παιδιού να αλλάζουν οι ισορροπίες στο ζευγάρι κι αυτό δεν το ξέρεις αν δεν το ζήσεις. Εγώ, σε αυτό το κομμάτι, στάθηκα τυχερή. Αλλά δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον Μιχάλη…», είχε πει σε συνέντευξή της.

Ο Μιχάλης Ανδρούτσος είναι επιχειρηματίας και τον έχουμε δει ελάχιστες φορές στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας. Μία από αυτές ήταν στα γενέθλιά του τον περασμένο Φλεβάρη.

«Happy Birthday Μάικολ» είχε γράψει σύντομα και περιεκτικά κάτω από την κοινή τους φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/CoHr46pIHj3

Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφο και την κόρη της

Μία φωτογραφία με τον σύντροφο και την κόρη της δημοσίευσε μετά από καιρό η Νικολέττα Ράλλη. Ο Μιχάλης Ανδρούτσος έχει σηκώσει τη Σοφία από τα χέρια δίπλα στη θάλασσα και το κοριτσάκι βρίσκεται στον αέρα.

nikoletta-ralli-suntrofos.jpg

Ο Μιχάλης Ανδρούτσος και η Σοφία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved