Αντιγόνη Ψυχράμη: Με την πιπίλα στο στόμα και την κόρη της αγκαλιά

Μία selfie με την κόρη της δημοσίευσε η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Αντιγόνη Ψυχράμη: Με την πιπίλα στο στόμα και την κόρη της αγκαλιά

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν για δεύτερη φορά γονείς τον περασμένο Νοέμβρη. Τα νέα ανακοίνωσε η τραγουδίστρια και ηθοποιός μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Σε ανάρτησή της έγραψε «Ήρθε και αυτή η στιγμή!!!! Το κοριτσάκι μας! Τόσο καιρό σε περιμέναμε! Τώρα περίμενε και εσύ και θα δεις, τα καλύτερα έρχονται! Σε λατρεύω…..» ενώ παράλληλα δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία μαζί της.

antigoni-psuxrami-2.jpg

Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της που είχε δημοσιεύσει η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Φωτογραφίες με το νεογέννητο δημοσίευσε και ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Αγάπη μου…

Πάντα να κοιταζόμαστε στα μάτια και να τα λέμε όλα. Δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψω. Τελικά πάντα υπάρχει περιθώριο για συνεχώς μεγαλύτερες συγκινήσεις…» έγραψε στην ανάρτησή του.

makalias-kori.jpg

O Δοημήτρης Μακαλιάς με τη μικρούλα στο μαιευτήριο.

Έκτοκτε οι δύο γονείς είναι φειδωλοί στις αναρτήσεις με το νέο μέλος της οικογένειας. Πιο συχνά φωτογραφίες της μικρούλας δημοσιεύει ο Δημήτρης Μακαλιάς. Έχουμε δει στιγμιότυπα από βόλτα τους…

makalias-kori-volta.jpg

Ο Δημήτρης Μακαλιάς με το μωρό για καροτσάδα.

… αλλά και να την κρατά αγκαλιά στο παιδικό δωμάτιο.

makalias-kori-(2).jpg

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η κόρη του στο παιδικό δωμάτιο.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό 7 Μέρες TV, είχε πει για τον ερχομό της κόρης του: «Ενώ ξέραμε πού θα οδηγήσει αυτή η εμπειρία, μιας που μας ήταν γνώριμη, τελικά μας άνοιξε καινούργια μονοπάτια, κυρίως συναισθηματικά. Και φάνηκε ότι η γνώση δεν αφαίρεσε τίποτα από τον ενθουσιασμό της πρώτης φοράς. Βέβαια, είναι πιο δύσκολα γιατί έχεις ήδη ένα παιδί, οπότε είσαι ήδη πιο κουρασμένος, έχεις και άλλο ένα παιδί στο οποίο πρέπει να αφιερώνεις εξίσου πολύ χρόνο και το ότι αποκτήσαμε κορίτσι, ενώ είχαμε αγόρι, είναι μια καινούργια πίστα, ένα καινούργιο παιχνίδι που είναι τελείως άγνωστο»

Η Αντιγόνη Ψυχράμη δεν ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με την κόρη της και όταν το κάνει, τις αναρτά σε Instagram Stories που «εξαφανίζονται» λίγες ώρες μετά. Πιο πρόσφατο; Το παρακάτω.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια γελάει στον φακό και έχει την πιπίλα στο στόμα και την κόρη της αγκαλιά. «Me and my monkey» έγραψε.

antigoni-psuxrami.JPG
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved