Τζένη Μπότση: Για πασχαλινά ψώνια με την Αλίκη - Το κόσμημα που αγόρασε

Η Αλίκη έκανε τις πρώτες πασχαλινές αγορές. 

Τζένη Μπότση: Για πασχαλινά ψώνια με την Αλίκη - Το κόσμημα που αγόρασε

Η Τζένη Μπότση με την κόρη της Αλίκη για ψώνια

Οδεύουμε ολοταχώς για το Πάσχα οπότε αν δεν θέλετε να τρέχετε την τελευταία στιγμή, καλό είναι να οργανωθείτε και να κάνετε τις αγορές σας έγκαιρα.

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε και η Τζένη Μπότση η οποία πήγε με την κόρη της για ψώνια. Οι αγορές τους ήταν παιδικά ρούχα - κυρίως - αλλά και αξεσουάρ.

Η Αλίκη μεγαλώνει και πολλά περσινά ανοιξιάτικα δεν θα την χωράνε, οπότε η μαμά Τζένη – και με αφορμή το Πάσχα – έσπευσε να κάνει τις πρώτες πασχαλινές αγορές.

botsi-pasxalines-agores-me-kori-3.jpg

Λαμπάδα και παπούτσια είναι «υποχρέωση» του νονού, οπότε η Αλίκη είχε να επιλέξει ανάμεσα σε μπλουζάκια, κολάν, φορέματα, ζακετάκια αλλά και αξεσουάρ. Όχι για τα μαλλιά της αλλά για τον λαιμό της παρακαλώ.

botsi-pasxalines-agores-me-kori-(1).jpg

Οι αναρτήσεις με την Αλίκη

Γενικά η ηθοποιός αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με την μοναχοκόρη της. Όταν ήταν πιο μικρή οι φωτογραφίες της Αλίκης ήταν ελάχιστες στον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς μεγαλώνει όμως, η μαμά της ανεβάζει πιο συχνά insta stories.

Έχουμε δει την Αλίκη να κάνει ιππασία, που πολύ της αρέσει,

botsi.jpg

να βοηθάει τη μαμά της στο πλύσιμο των πιάτων,

tzeni-botsi-kori.jpg

ή να την περιποιείται...

tzeni-mpotsi-anartisi-me-kori.jpg

Είναι στιγμές που η ηθοποιός απολαμβάνει ιδιαίτερα με την κόρη της. Όπως μάλιστα είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη»: «Όταν γεννήθηκε η Αλίκη δεν φοβήθηκα πώς να πιάσω ένα βρέφος. Δε φοβήθηκα ούτε πώς να της βάλω όρια. Μου αρέσει που είναι κορίτσι. Είναι άλλο πράγμα. Μιλάει, είναι αστεία».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved