Καλομοίρα: Τα παιδιά της ξεσάλωσαν στη Νέα Υόρκη

Τα τρία αδέλφια πέρασαν φανταστικά.

Καλομοίρα: Τα  παιδιά της ξεσάλωσαν στη Νέα Υόρκη

Η Καλομοίρα με την οικογένειά της 

Η Καλομοίρα μετά το ταξίδι της στην Ελλάδα, επέστρεψε στην Αμερική και την οικογένειά της.

Τα παιδιά της την περίμεναν πώς και πώς κι εκείνη για να αναπληρώσει τον χρόνο που ήταν μακριά τους, θέλησε να τους κάνει μια έκπληξη.

Μαζί με τον σύζυγό της επισκέφτηκαν όλοι μαζί τη Νέα Υόρκη κι ένα υπέροχο πάρκο ψυχαγωγίας.

Τα δίδυμα αλλά και η Αναστασία διασκέδασαν με την ψυχή τους. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες της οικογένειας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τώρα είναι η σειρά τους να διασκεδάσουν στη Νέα Υόρκη», σχολίασε η Καλομοίρα σε ποστ της.

Η ζωή της στην Αμερική

Η Καλομοίρα ζει ως γνωστόν μόνιμα στην Αμερική. Ωστόσο επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά μπορεί όχι μόνο για διακοπές αλλά και για δουλειά.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο Mega ( « Τι λες τώρα!) είχε πει πόσο της λείπει η Ελλάδα.

«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα, αλλά είναι δύσκολο με τα παιδιά, γιατί είναι σε μικρή ηλικία και όλοι μας οι συγγενείς βρίσκονται στις ΗΠΑ. Νοιώθω ότι δεν θα είμαι καλή μαμά, αν κάνω εγώ αυτό που θέλω και εκείνα να μην βλέπουν κανένα συγγενή τους. Ζω άλλη ζωή εδώ, είμαι Ελληνίδα 100%, αλλά γεννήθηκα εδώ και έχω μια νορμάλ καθημερινότητα. Στην Ελλάδα κάνω μια άλλη ζωή».

Μιλώντας για τον σύζυγό της, σημείωσε ότι ασχολείται πάρα πολύ με τα παιδιά, ενώ τόνισε πως κάνει γυμναστική κάθε ημέρα 06:00 – 07:00. «Είναι η μόνη ώρα που μπορώ, γιατί μετά πρέπει να τους φτιάξω πρωινό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved