Μίνως Μάτσας - Όλγα Κεφαλογιάννη: Η νέα φωτογραφία με τα δίδυμα

Ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Μίνως Μάτσας - Όλγα Κεφαλογιάννη: Η νέα φωτογραφία με τα δίδυμα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας.

Ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια μοιράζονται οικογενειακά στιγμιότυπα και οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει με τα παιδιά τους είναι μετρημένες στα δάχτυλά.

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση με τα δίδυμα, Μάκη και Ελένη, ήταν λίγες μέρες πριν με αφορμή την 25η Μαρτίου.

Το ζευγάρι ευχήθηκε «χρόνια πολλά» με μία οικογενειακή φωτογραφία με τους τέσσερίς τους. Ο γνωστός συνθέτης και η πολιτικός ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό χαμογελαστοί και δίπλα ακριβώς βρίσκονται τα δίδυμα στα καρότσια τους.

minoas-matsas-olga-kefalogianni-paidia.jpg

Ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη με τα δίδυμα στο καρότσι.

Μίνως Μάτσας: «Έχει αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο»

Ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφάλογιάννη είχαν μιλήσει σε κοινή τους συνέντευξη στο «Πρωινό» για τα δίδυμα και τη μεταξύ τους σχέση.

Ο μουσικοσυνθέτης είχε πει αναφερόμενος στον ερχομό των παιδιών τους:

«Έχει αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο, έχει γεμίσει χαρά».

Για την Όλγα Κεφαλογιάννη είχε πει: «Είμαι πιο εξωστρεφής γιατί είναι μία γυναίκα δυναμική, μία γυναίκα η οποία… εντάξει δεν μπορώ… Αυτό τα λέει όλα» και έπειτα πρόσθεσε: «Της αφιέρωσα στη Ρωμαϊκή Αγορά το κομμάτι "Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου". Αν βρεις τον άνθρωπό σου, καλό είναι να τον κρατήσεις. Η αλήθεια είναι ότι η Όλγα είναι η κινητήριος δύναμη για μένα».

https://www.instagram.com/p/CdFves_NibQ

Τα δίδυμα, Μάκης και Ελένη, γεννήθηκαν τον Σεπτέμβρη του 2021 και στα πρώτα τους γενέθλια η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε γράψει σε ανάρτησή της:

«Η πρώτη επέτειος της συγκλονιστικότερης μέρας της ζωής μου. Ευχαριστώ το Θεό για την ευλογία που μου χάρισε και τον Μίνω για την τύχη που μοιραζόμαστε! Χρόνια πολλά! Τελικά μπορούμε να πιστεύουμε στα θαύματα!».

olga-kefalogianni-diduma.jpg

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Όλγα Κεφαλογιάννη με αφορμή τα πρώτα γενέθλια των διδύμων.

Η πολιτικός είναι πιο ενεργή στα social media από τον μουσικοσυνθέτη και οι λίγες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τα δίδυμα στο Instagram είναι από τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο, και πάντα αποφεύγοντας να δείξει τα πρόσωπά τους.

minoma-matsas-olga-kefalogianni.jpg

Kαι ακόμα μία φωτογραφία παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/Cb4qIwptiIc
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved