Βασιλική Μιλλούση: Η Λένια τρώει κάνοντας σπαγγάτο

«Πήρε λίγο από Βασιλική Μιλλούση το παιδί» σχολίασε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Βασιλική Μιλλούση: Η Λένια τρώει κάνοντας σπαγγάτο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση με τις δύο κόρες τους.

Οι κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση αγαπούν τη γυμναστική όπως και οι γονείς τους. Από πολύ μικρές το γυμναστήριο έχει γίνει το δεύτερο σπίτι τους και έχουν ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις στην ενόργανη.

Η Σοφία είναι η μεγαλύτερη και φέτος ξεκίνησε κανονικά τα μαθήματα σε οργανωμένο τμήμα.

https://www.instagram.com/p/Co4moRbgJ-k

Και η Λένια όμως κάνει γυμναστική με τη μαμά της στο σπίτι, ενώ πολλές φορές την έχουμε δει να κρέμεται από τους κρίκους και να σκαρφαλώνει στη δοκό ισορροπίας.

https://www.instagram.com/p/CocOyAEI0yN

Κάτι άλλο που κάνει η Λένια καλά; Σπαγγάτο!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας απαθανάτισε την κόρη του να κάνει σπαγγάτο ενώ τρώει και κάθεται στην πολυθρόνα. Στο χιουμοριστικό σχόλιό του έγραψε:

«Πήρε λίγο από Βασιλική Μιλλούση το παιδί».

lenia-spaggato.jpg

Η Λένια έχει εντυπωσιακά ανοίγματα όπως και η μαμά της.

Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφία της Λένιας να κάνει σπαγγάτο. Ένα στιγμιότυπο είχε δημοσιεύσει και η Βασιλική Μιλλούση όταν ακόμα το κοριτσάκι ήταν μωρό.

vasiliki millousi kori gumnastiki

Βασιλική Μιλλούση: «Ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία»

Πριν μερικούς μήνες η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram την απόφασή της να ασχοληθεί ξανά με τον πρωταθλητισμό. Μεταξύ άλλων έγραψε:

«(…) Σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια και ενώ έχω κάνει μία υπέροχη οικογένεια και ευχαριστώ τον Λευτέρη για αυτό, έχω κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα ανοίγοντας ένα υπέροχο γυμναστήριο όπου στεγάσαμε πολλά παιδάκια και ενώ ήμουν κάθε ημέρα εκεί και έκανα προπόνηση, αποφάσισα ότι μπορώ να κάνω προπόνηση για λίγο ακόμα.

Δηλαδή, ότι μπορώ να κάνω πρωταθλητισμό για όσο αντέχουν το σώμα και η ψυχή μου ακόμα. Ξεκίνησα δειλά στο γυμναστήριο μαζί με τους υπόλοιπους ασκούμενους και έβλεπα ότι όσο περνούσε ο καιρός μπορούσα. Και έλεγα γιατί μπορώ; Έχω μεγαλώσει. Είμαι μαμά με δύο παιδιά. Τρέχω με πολλές δουλειές. Γιατί ο αθλητισμός δεν έχει ηλικία. Γιατί ο πρωταθλητισμός μπορεί να μην έχει ηλικία. Τα θέλω και τα όρια δεν έχουν ηλικία. Έτσι, λοιπόν και εγώ θα σας πάρω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι με πρώτο στόχο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο για να σπάσουμε μαζί κάθε ηλικιακό στερεότυπο. Να σπάσουμε το στερεότυπο ότι οι μαμάδες δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Να σπάσουμε πολλά από αυτά τα στερεότυπα που δεν μας αρέσουν».

Η γνωστή αθλήτρια έχει ξεκινήσει τις εντατικές προπονήσεις και δίπλα της σε αυτήν την προσπάθεια είναι η οικογένειά της. Πρώτος στόχος; Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Απρίλιο.

https://www.instagram.com/p/CqD2bT5oR2D
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved