Γιώργος Λύρας: Όλος του ο κόσμος η κόρη του

Η ανάρτηση που δείχνει την αδυναμία και την αγάπη που του έχει η Ηλέκτρα!

Γιώργος Λύρας: Όλος του ο κόσμος η κόρη του

Ο Γιώργος Λύρας αγκαλιά με την κόρη του, Ηλέκτρα

Μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του Ηλέκτρα, δημοσίευσε ο Γιώργος Λύρας. Η κόρη του τον φιλά στο μάγουλο και εκείνος «λιώνει» από αγάπη.

Για εκείνον η μοναχοκόρη του είναι ο κόσμος του όλος! Αυτό το λέει άλλωστε και ο ίδιος μέσα από τη λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτησή του.

«Όλος ο κόσμος❤️❤️».

giorgos-liras-ilektra-lira.jpg

Ηλέκτρα Λύρα και Γιώργος Λύρας

Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια. Η τραγουδίστρια είχε πει στο παρελθόν σε συνέντευξή της:

«Με τον Γιώργο Λύρα είμαστε 26 χρόνια μαζί. Παντρεμένοι είμαστε από το 2007. 14 χρόνια. Το μυστικό είναι για να σωθεί μια τέτοια σχέση είναι ο άλλος να μη βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Γιώργος λοιπόν είναι πάντα πίσω από τις κάμερες. Ο δεύτερος λόγος που μας έχει κρατήσει μαζί τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα.

Έχουμε μία 10χρονη κούκλα, η οποία είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάρει τα καλύτερα και από τους δύο. Πραγματικά αν ήμουν γλύπτης και διάλεγα χαρακτηριστικά και από τους δύο, θα διάλεγα αυτά και ειδικά στα κομμάτια της ψυχής της. Την κόρη μου την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα και της αρέσει και ο χορός. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι».

Μέχρι σήμερα λοιπόν, το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι αφοσιωμένο στην κόρη του.

Μάλιστα αυτό το διάστημα η Ηλέκτρα και ο Γιώργος Λύρας συνοδεύουν την Πέγκυ Ζήνα στην περιοδεία της στον Καναδά. Αναρτήσεις έκανε η ίδια η τραγουδίστρια πριν μερικές μέρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved