Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή φωτογραφία του μπαμπά της με τον γιο της

Η παρουσιάστρια απαθανάτισε τον μπαμπά της και τον Γιώργαρο.

Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή φωτογραφία του μπαμπά της με τον γιο της
H Μαντώ Γαστεράτου πίνει καφέ με τον μπαμπά της

Η Μαντώ Γαστεράτου έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της.

Κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες του στο Instagram και κυρίως με τον γιο της, τον Γιώργο.

gasteratou-me-ton-mpampa-tis3.jpg

Παππούς και εγγονός περνούν χρόνο μαζί είτε στο σπίτι είτε πηγαίνοντας βόλτες.

Πρόσφατα η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε σε insta story μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον μπαμπά της να παρακολουθεί τον Γιώργαρο να παίζει ξαπλωμένος στο πάτωμα

gasteratou-mpampas-kai-gios.JPG

Ο μπαμπάς της ήταν ο άνθρωπος που τη συνόδευε στις βόλτες με το καρότσι όταν γεννήθηκε ο Γιώργος και ήταν πάντα δίπλα της όταν τον χρειαζόταν.

«Η ευτυχία ούτε αγοράζεται, ούτε μετριέται, ούτε ανταλλάσεται... Παρόλο που δεν κρατάει για πάντα, παρά μόνο για μερικές στιγμές, μπορείς να την αιχμαλωτίσεις σε μια φωτογραφία», είχε σχολιάσει αναρτώντας την παρακάτω φωτογραφία.

gasteratou-mpampas-kai-gios2.jpg

Ο κ.Χρήστος ή Χρηστάρας όπως τον αποκαλεί η κόρη του έχει κάνει πολλές φορές baby sitting στον Γιώργο προς μεγάλη χαρά όλων.

gasteratou-mpampas-kai-gios1.jpg

Γιαγιά και παππούς - Αξία ανεκτίμητη

Το να μεγαλώνει ένα παιδί με τους παππούδες είναι πραγματική ευλογία, καθώς βιώνει μία σχέση που όμοιά της δεν υπάρχει. Έρχεται σε επαφή με το διαφορετικό – μαθαίνοντας πως υπάρχουν διαφορετικά είδη αγάπης. Μιας αγάπης που συνδυάζεται με την ανεμελιά αλλά και την συναισθηματική ασφάλεια, εφόσον δεν υπάρχει το άγχος στο μεγάλωμα, μιας αγάπης «άνευ όρων» και χωρίς προϋποθέσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ακόμα και στις διαφημίσεις που χρησιμοποιείται η φιγούρα του παππού ή της γιαγιάς για να αφήσει μία γλυκιά αίσθηση αλλά και την ιδέα του αγνού και αγαπησιάρικου…

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved