Μαμά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει τα νεογέννητα δίδυμά της και κάλεσε την αστυνομία

«Κέρδισα το βραβείο "Μαμά της χρονιάς"!».

Μαμά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει τα νεογέννητα δίδυμά της και κάλεσε την αστυνομία

Μαμά κρατα στην αγκαλιά της τα πανομοιότυπα δίδυμα παιδιά της

Photo by sofirodriguez123 on instagram

Το να έχεις ένα νεογέννητο δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον να έχεις δίδυμα που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι ποιο. Όπως συνέβη και με αυτή τη μαμά, που κάλεσε την αστυνομία για να τη βοηθήσει να ξεχωρίσει ποιος είναι ποιος, από τους δίδυμους γιους της.

«Αύριο θα πάω στην αστυνομία να πάρει τα δαχτυλικά αποτυπώματα των γιων μου ώστε να μπορούν να μου πούνε ποιος είναι ποιος!», έγραψε η Sofia Rodríguez, 25 ετών, από την Αργεντινή στο Twitter. «Κέρδισα το βραβείο "Μαμά της χρονιάς"!».

H Rodríguez επίσης δημοσίευσε και φωτογραφίες των δίδυμων γιων της, Valentin και Lorenzo, και εξήγησε ότι αν και στις φωτογραφίες μπορεί κάποιος να ξεχωρίσει ποιος είναι ποιος, «από κοντά είναι ολόιδιοι».

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα τους μπέρδευα - Ο Valentin πάντα φοράει μια μπλε κορδέλα και όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν μικρή για εκείνον, αποφάσισα να την κόψω», ανέφερε η Rodríguez στο TODAY.com σε συνέντευξή της.

Τη στιγμή που μπέρδεψε τους γιους της, όπως είπε, άλλαζε τα φορμάκια τους.

«Ήταν μια τρέλα», είπε.

Αν και τα πανομοιότυπα δίδυμα δεν είναι ποτέ εντελώς πανομοιότυπα χάρη σε κάποιες διαφορές που έχουν όπως σημάδια εκ γενετής, φακίδες, κρεατοελιές και άλλα χαρακτηριστικά – μπορεί να είναι ακόμα απίστευτα δύσκολο να τα ξεχωρίσεις, ειδικά όταν είναι νεογέννητα και μπορεί να μην έχουν κανένα από αυτά τα χαρακτηριστικά.

Όσο περνά ο καιρός και αναπτύσσονται τα δίδυμα, οι γονείς μπορούν να τα ξεχωρίσουν ευκολότερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved