Παρουσιάστρια του CNΝ γέννησε στο πάτωμα του μπάνιου μέσα σε 13 λεπτά

Η μικρή ήρθε πολύ γρήγορα στον κόσμο.

Παρουσιάστρια του CNΝ γέννησε στο πάτωμα του μπάνιου μέσα σε 13 λεπτά

Φωτογραφία που δείχνει τη δημοσιογράφο του CNN να βρίσκεται στο πάτωμα του μπάνιου κρατώντας αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της.

Instagram/Kasie Hunt

Όσο και αν προγραμματίζεις κάτι, κάποιες φορές η ζωή διακόπτει τον προγραμματισμό σου και σου δείχνει πώς είναι να έρχεται κάτι αναπάντεχα.

Για την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του CNN, που γέννησε στο πάτωμα του μπάνιου της, αυτό ακριβώς συνέβη. Η Kasiee Hunt είχε προγραμματίσει τον τοκετό της. Μάλιστα σκόπευε να κάνει καισαρική τομή, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα social media.

Αλλά φυσικά, το μωρό της είχε άλλα σχέδια. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτοντας τον τρόπο που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

«Ο σύζυγός μου και εγώ σας συστήνουμε την κόρη μας, Grey Hunt Rivera αν και στην πραγματικότητα εκείνη ήρθε και συστήθηκε σε εμάς αναπάντεχα. Η Grey γεννήθηκε από τον μπαμπά της στο πάτωμα του μπάνιου μέσα σε 13 λεπτά τοκετού, πριν καλά καλά προλάβω να καλέσω το 166 και 24 ώρες πριν μπω για προγραμματισμένη καισαρική τομή», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που μάλιστα στη μία φαίνεται η ίδια στο πάτωμα του μπάνιου της.

Η Kasie Hunt και ο σύζυγός της, Matthew Mario Rivera, έχουν επίσης έναν γιο, τον τριών ετών, Mars Hunt. Η κόρη τους, Grey Hunt Rivera, γεννήθηκε την πρώτη Μαρτίου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved