Μαντώ Γαστεράτου: Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της είναι πανέμορφο - Το ονειρευόταν 30 χρόνια

Είναι φωτεινό, ροζ και άκρως κοριτσίστικο.

Μαντώ Γαστεράτου: Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της είναι πανέμορφο - Το ονειρευόταν 30 χρόνια
Αυτό είναι το παιδικό δωμάτιο της Κυβέλης

Η Μαντώ Γαστεράτου όταν ήταν μικρή, δεν είχε παιδικό δωμάτιο. Κοιμόταν με τον αδελφό της στο σαλόνι κι όταν εκείνος έφυγε για σπουδές, απέκτησε τη δική της γωνιά, διακοσμώντας τους τοίχους με αφίσες των αγαπημένων της συγκροτημάτων ( προκαλώντας την αγανάκτηση της μαμάς της).

Τώρα, περίπου 30 χρόνια μετά, το όνειρο για ένα κοριτσίστικο δωμάτιο έγινε πραγματικότητα. Όχι για την ίδια αλλά για την κόρη της, την Κυβέλη.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός φρόντισε το παιδικό δωμάτιο της μοναχοκόρης της να είναι ένα …όνειρο. Κι αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, τα κατάφερε.

«INSTAGRAM VS REALITY

🔴 INSTAGRAM
Αυτό είναι το δωμάτιο της μικρής μου πριγκιπισσουλας! Η φίλη μου @olga_dimotheodorou εκανε τα θαύματα της παλι (…) Αυτό το μοντεσοριανο κρεβάτι της μικρής με την custom made κουρτίνα που μου πρότεινε να φτιάξουμε, μεταμόρφωσε όλο το δωμάτιο σε όνειρο!

🔴 REALITY
... ονειρευόμουν αυτό το κοριτσίστικο δωμάτιο 30 χρόνια! Σκέφτομαι, πως η ψυχή μου λαχταρούσε τόσο πολύ ένα φωτεινό, ροζ, κοριτσίστικο δωμάτιο που να χωράει όλα τα παιδικά μου όνειρα! Μεγάλωσα με την οικογένειά μου σε ένα σπίτι που δεν είχα την δυνατότητα να έχω τον δικό μου προσωπικό χώρο σαν παιδί, έφηβη κι αργότερα νεαρή κοπέλα. Κοιμόμουν σε ένα μπαουλοντιβανο κρεβάτι στο σαλόνι και μοιραζόμουν αυτά τα λιγα τετραγωνικά μέχρι τα πρώτα χρόνια της εφηβείας με τον αδερφό μου. Αργότερα εκείνος έφυγε για να σπουδάσει κι έτσι απέκτησα κατά κάποιο τρόπο την δική μου γωνιά στο πατρικό μου σπίτι στο σαλόνι.
Θυμάμαι ακόμα την μάνα μου να λέει: " Πάλι κόλλησες αυτές τις μουτσούνες στον τοίχο! Θα έρθει ο κόσμος για να κάτσουμε να πιούμε έναν καφέ και θα γίνουμε ρεζίλι!"
Οι μουτσούνες που έλεγε η μητέρα μου ήταν συγκροτήματα που αγαπούσα τότε. Ό,τι αποκόμματα και άφησες έβρισκα στα περιοδικά από Guns n Roses και Metallica δέσποζαν στο τοίχο δίπλα στα σεμεδάκια και την φοντανιέρα της μάνας μου με τα σοκολατένια noisetta. Φαντάζομαι πως ο Σπύρος Σούλης θα έσκιζε τα διπλώματα με τέτοιο decor!
Όταν είχα την Κυβέλη στην κοιλιά μου, σκεφτόμουν πως μερικά βράδια το μικρό εσωτερικό μου παιδί θα μπορεί για λίγο να ξαπλώνει κι να παίζει παρέα με το Κυβελακι σε ένα όμορφο, φωτεινό,ροζ, κοριτσίστικο δωμάτιο!
Σήμερα το όνειρο μου παίρνει σάρκα και οστά κάθε μέρα και αυτο είναι υπέροχο! Το μόνο που ξέρω σίγουρα, είναι πως όταν θα μπορεί να μιλήσει και να εκφράσει τις επιθυμίες και τα όνειρα της, θα της επιτρέπω να γεμίζει τους τοίχους με ο,τι άφησες, αυτοκόλλητα και ζωγραφιές θέλει! Θα σέβομαι τον προσωπικό της χώρο! Ας φτιάξει τον δικό της όμορφο κόσμο κι εγώ θα είμαι εκεί για να την καμαρώνω!
Καληνύχτα ❤💖».

Το παιδικό δωμάτιο του γιου της

Η Μαντώ Γαστεράτου είχε φροντίσει να ετοιμάσει ένα υπέροχο δωμάτιο και για τον γιο της. Εκτός από τα υπέροχα χρώματα, είχε δώσει έμφαση και στη συνολική διακόσμηση με τον τεράστιο αρκούδο να κλέβει την παράσταση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved