Κόμησσα Κρητικού: Το νέο βίντεο με τα αδέρφια της και τον μπαμπά

Αυτά τα βίντεο τα απολαμβάνουν και οι τέσσερις τους.

Κόμησσα Κρητικού: Το νέο βίντεο με τα αδέρφια της και τον μπαμπά
Στέλιος και Κόμησσα Κρητικού Photo by Stelios Kritikos on Instagram

«Οικογενειακή υπόθεση πλέον», σχολίασε ο μεγάλος αδερφός, Μιχαήλ, κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε με τα αδέρφια του Άρη και Κόμησσα και τον πατέρα τους, Στέλιο.

https://www.instagram.com/p/Cpph2p4o5Ln

Μπορεί οι τρεις τους (Στέλιος, Μιχαήλ και Άρης) να θεωρούνται βετεράνοι των βίντεο στο TikTok και το Instagram όμως στην παρέα τους προστέθηκε η Κόμησσα που πριν λίγο καιρό πήρε το «βάπτισμα του πυρός».

Αυτή τη φορά η οικογένεια Κρητικού χορεύει μακαρένα και όπως φαίνεται όλοι το απολαμβάνουν πολύ.

«Κάνουμε και σεμινάρια», σχολίασε κάτω από το ξεκαρδιστικό βίντεο ο Μιχαήλ Κρητικός που δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CpztbjLo6lR

Ο Στέλιος Κρητικός μιλά για την οικογένειά του

Ο Στέλιος Κρητικός είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τα παιδιά του και την όμορφη οικογένειά του.

«Γενικά στη ζωή μου θεωρώ πως δεν υπάρχει το «δεν μπορώ». Υπάρχει μόνο το "μπορώ". Ένα νέο μέλος στην οικογένεια φέρνει πάντα τη χαρά και την ευτυχία. Με τον ίδιο ενθουσιασμό που υποδέχτηκα τον πρώτο μου γιο, τον Μιχαήλ Άγγελο, υποδέχτηκα και τον Άρη και την Κόμησσα και είμαι σίγουρος πως έτσι θα νιώσω και για το τέταρτο παιδάκι. Ο ενθουσιασμός και η αγάπη δεν αλλάζει, παρά τα μεγάλα οικονομικά σκαμπανεβάσματα που έχω περάσει. Ποτέ δεν είχα χρήματα, πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να δουλεύει πολύ και σκληρά για να μπορέσω να περάσω τον μήνα μου. Και πάντα με θυμάμαι να τα καταφέρνω. Με μαγικό τρόπο; Ίσως».

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τα βίντεο που φτιάχνουν και αναρτούν στα social media.

«Απολαμβάνουμε να φτιάχνουμε μαζί βίντεο με χορευτικά. Μας αρέσει να παίζουμε με τα βίντεο και να πειραματιζόμαστε με το μοντάζ», είχε πει ο Στέλιος Κρητικός με τη σύζυγό του, Κάτια, να συμπληρώνει, «Και το ωραίο είναι πως σε αυτή τη διαδικασία μάς έχουν βάλει όλους μέσα. Συμμετέχουμε και εγώ με τη μικρή. Όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες στο σπίτι κινούνται γύρω από το παιχνίδι με την Κόμησσα!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved