Γιώργος Καράβας: Οικογενειακό ταξίδι στην Disneyland – Οι φώτο με τα παιδιά του

Στην Disneyland στο Παρίσι ταξίδεψαν ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού με τα παιδιά τους.

Γιώργος Καράβας: Οικογενειακό ταξίδι στην Disneyland – Οι φώτο με τα παιδιά του

Γιώργος Καράβας και Ραφαέλα Ψαρρού.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού είναι ένα ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι. Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Καλλιόπη και τον Φίλιππο με τα οποία είναι ξετρελαμένοι.

Παρακάτω οι φωτογραφίες μπαμπά και κόρης που είχε δημοσιεύσει ο Γιώργος Καράβας στο Instagram το καλοκαίρι. Το κοριτσάκι έχει μακριά καστανά μαλλιά και μοιάζει και στους δύο του γονείς.

https://www.instagram.com/p/CipxOCPsvk_

Πιο συχνά φωτογραφίες της Καλλιόπη και του Φίλιππου δημοσιεύει η Ραφαέλα Ψαρρού. Τις Απόκριες το κοριτσάκι ντύθηκε Wednesday όπως πολλά ακόμα μικρά και μεγάλα κορίτσια. Ιδού το βίντεο που δημοσίευσε το μοντέλο και επιχειρηματίας στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CmyYdOXhiO4

Οικογενειακό ταξίδι στην Disneyland

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού ταξίδεψαν στον αγαπημένο προορισμό των παιδιών που δεν είναι άλλος από την Disneyland. Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά του. Έπαιξαν, περπάτησαν και όπως φαίνεται τα δύο αδέρφια το καταδιασκέδασαν.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η Ραφαέλα Ψαρρού στο Instagram.

«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία»

Για τη σχέση με τα παιδιά του είχε μιλήσει ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξη που είχε δώσει μαζί με τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού στην εκπομπή «Breakfast@Star». Τότε είχε πει:

«Η κόρη μου με σέρνει από τη μύτη, αλλά στον γιο μου έχω ιδιαίτερη αδυναμία».

Σε άλλη συνέντευξή του στο Gala είχε πει πως η οικογένειά του είναι η βάση και το καταφύγιό του:

«Τα παιδιά μου από μικρά ξέρουν ότι ο μπαμπάς λείπει συχνά ταξίδια για δουλειές. Για μένα το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι η βάση. Η οικογένεια είναι το καταφύγιο, το απάγκιο. Γι' αυτό και αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στην οικογένεια μου. Από τη μόδα κερδίζω χρήματα, αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να απολαμβάνω μια πολυτελή ζωή. Τα χρήματα που κερδίζω τα αξιοποιώ για την ευημερία της οικογένειας μου»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved