Επιτέλους το τρέιλερ της Μικρής Γοργόνας κυκλοφόρησε και ένα «Ουάου» το αναφωνήσαμε

Το τρέιλερ έκανε το ντεμπούτο του στα Όσκαρ.

Επιτέλους το τρέιλερ της Μικρής Γοργόνας κυκλοφόρησε και ένα «Ουάου» το αναφωνήσαμε

Το πόστερ της νέας ταινίας Disney, Η Μικρή Γοργόνα.

disneystudios & disneylittlemermaid / Instagram Account

Αν περιμένατε υπομονετικά (όπως και εμείς) για να δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη live-action ταινία της κλασικής ταινίας της Disney, θα πρέπει να σας πούμε ότι η αναμονή σας έφτασε στο τέλος. Γιατί; Γιατί το τρέιλερ της ταινίας Άριελ, «η Μικρή Γοργόνα» επιτέλους δημοσιεύτηκε και είναι απλά ΜΑΓΙΚΟ.

Κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων Όσκαρ, το πρώτο τρέιλερ της ταινίας έκανε το ντεμπούτο του και όλοι εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε το εκπληκτικό cast που πρωταγωνιστεί στην «κάτω από τη θάλασσα» ταινία για πρώτη φορά.

Αφήστε μας απλά να σας πούμε ότι η Halle Bailey είναι απίθανη στο ρόλο της Άριελ, η Melissa McCarthy εντυπωσιάζει ως Ursula και φυσικά ο Javier Bardem (αχ, αυτός ο Javier Bardem) ως βασιλιάς Τρίτων είναι μοναδικός.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον κόσμο που υπάρχει κάτω από τη θάλασσα καθώς και κάποια πλάνα από τον κόσμο των ανθρώπων και ειλικρινά είναι υπέροχα. Η μουσική, που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, συνδυάζεται άψογα με τα πλάνα της ταινίας που βλέπουμε. Μέσα σε αυτά και η σκηνή που η Άριελ σώζει τον πρίγκιπα, Έρικ (τον ρόλο υποδύεται ο ηθοποιός Jonah Hauer-King).

Τα λίγα λόγια που ακούγεται να λέει η McCarthy ως Ursula θα σας ανατριχιάσουν και το ίδιο θα συμβεί και όταν δείτε τον κάβουρα Sebastian και τον Γλάρο να συζητούν για τα ανθρώπινα πόδια της Άριελ.

Η ταινία κινουμένων σχεδίων το 1989 είχε κερδίσει δύο Όσκαρ: ένα στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού («Under the Sea» σε ερμηνεία του Σάμιουελ Ε. Ράιτ) και Καλύτερης Μουσικής.

Όταν ανακοινώθηκε ότι η Halle Bailey, θα υποδυόταν την Άριελ, υπήρξαν αρκετά ρατσιστικά σχόλια. Ευτυχώς, τα μικρά έγχρωμα κορίτσια γιόρτασαν την είδηση αυτή - και οι αντιδράσεις τους έγιναν viral στο TikTok σχεδόν αμέσως μόλις κυκλοφόρησε το teaser trailer της ταινίας το περασμένο φθινόπωρο.

Η ίδια η ηθοποιός σε δηλώσεις της είπε ότι αυτή η προσέγγιση θα είχε αλλάξει τον τρόπο που μεγάλωσε. «Αυτή η προσέγγιση (μια έγχρωμη ηθοποιός για πριγκίπισσα) θα είχε αλλάξει την αυτοπεποίθησή μου, το θάρρος μου... τα πάντα και σε όλα», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει στο Variety. «Πράγματα που μοιάζουν μικρά σε όλους τους άλλους, είναι τόσο μεγάλα για εμάς!»

Η νέα live-action ταινία της κλασικής ταινίας της Disney, Άριελ, «η Μικρή Γοργόνα» έρχεται στους κινηματογράφους στις 25 Μαΐου του 2023.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved