Μαριέττα Χρουσαλά: Νέα φωτογραφία με τον σύζυγο και τα τρία τους παιδιά

Αφορμή για τη δημοσίευση αυτής της οικογενειακής φωτογραφίας ήταν τα γενέθλιά της. 

Μαριέττα Χρουσαλά: Νέα φωτογραφία με τον σύζυγο και τα τρία τους παιδιά
H Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά Instagram @leonpatitsas7

Τα γενέθλιά της είχε στις 11 Μαρτίου η Μαριέττα Χρουσαλά.

Δεκάδες ήταν οι ευχές που δέχτηκε στα social media ενώ και η ίδια ανέβασε σε insta story μια φωτογραφία με την οικογένειά της γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Birtday girl today. Mετρώντας καταπληκτικά χρόνια μαζί με την οικογένειά μου και τον καλύτερο φίλο μου και σύζυγό μου, Λέοντα Πατίτσα. Σας αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω».

xrousala-oikogeneiaki-fotografia.jpg

Είναι από τις σπάνιες φορές που η επιχειρηματίας δημοσιεύει οικογενειακή φωτογραφία με τα τρία της παιδιά.

Γενικά, αποφεύγει τις αναρτήσεις που αφορούν την κόρη και τους δύο γιους της, επιλέγοντας να δημοσιεύει φωτογραφίες της ίδιας και του συζύγου της ειδικά από τα υπέροχα μέρη που επισκέπτονται.

https://www.instagram.com/p/CpK-wcYtAuQ

Η μητρότητα και η τηλεόραση

Η Μαριέττα Χρουσαλά εκτός από μητέρα τριών παιδιών είναι και επιχειρηματίας, έχει τη δική της εταιρεία με σανδάλια ενώ πέρυσι παρουσίασε και το Mad Walk 2022, μετά από απουσία χρόνων από την τηλεόραση.

https://www.instagram.com/p/Coo9aHMtNrN

«Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να φύγω από την τηλεόραση και πάντα είχα στο μυαλό μου ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και να είμαι και κοντά στα παιδιά και στον σύζυγό μου, οι ώρες είναι πάρα πολλές. Είναι μία απαιτητική δουλειά, είσαι εκεί πάντα έτοιμος, είναι και η προετοιμασία πριν. Απαιτεί πάρα πολύ χρόνο αυτό και αισθανόμουν ότι για να κάνω και τα 2 καλά, κάτι θα έχανε και δεν θα ήμουν καλή. Και επειδή αυτό θα έχανε στην οικογένεια, πήρα αυτή την απόφαση», είχε πει σχετικά με την απόφασή της να αφήσει την τηλεόραση για χάρη της οικογένειάς της στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved