Ιωάννα Παππά: Αγκαλιά με τον γιο της στο κρεβάτι – Της μοιάζει πολύ

Η ηθοποιός μετά από καιρό φωτογραφίζεται με τον γιο της χωρίς να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ιωάννα Παππά: Αγκαλιά με τον γιο της στο κρεβάτι – Της μοιάζει πολύ
H Ιωάννα Παππά είναι μητέρα ενός αγοριού

Η Ιωάννα Παππά είχε πολύ καιρό να δημοσιεύσει φωτογραφία του γιου της.

Γενικά, η ηθοποιός δε συνηθίζει να αναρτά φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, ωστόσο ανά περιόδους και ανά διαστήματα κάνει κάποιες εξαιρέσεις.

Χθες, λοιπόν, έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού Αντώνη. Είναι στην αγκαλιά της στο κρεβάτι και χαμογελούν – και οι δύο – ευτυχισμένοι.

https://www.instagram.com/p/Cpsuf-0rEzG

Μάλιστα η ηθοποιός έχει μπροστά της ένα ιδιόχειρο σημείωμα με την εξής ευχή:

«Μανούλα Ιωάννα, σ΄αγαπάω πολύ. Χρόνια σου πολλά! Ο Αντωνάκης σου...».

Η ηθοποιός είχε τα γενέθλιά της στις 11 του μήνα και προφανώς ο μικρός με τη βοήθεια του μπαμπά του ( πιθανόν) θέλησε να ευχηθεί στη μαμά του με αυτόν τον τρόπο.

Και στο παρελθόν είχε ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες του γιου της, τις οποίες μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί:

H μητρότητα μετά τα 40

Η Ιωάννα Παππά έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πώς βίωσε την μητρότητα μετά τα 40 αλλά και την κριτική που έχει δεχτεί.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή « Πάμε Δανάη» είχε πει μεταξύ άλλων: « πάντα θα υπάρχουν απόψεις για τα πράγματα που αφορούν το πώς υπάρχεις μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο, αλλά στα προσωπικά ζητήματα κανείς δεν έχει ανάγκη τη γνώμη του άλλου.

https://www.instagram.com/p/CPjD5f_FJ5V

Πρόσθεσε μάλιστα πως «οι περισσότερες γυναίκες ζούνε μια καταπίεση από πολύ νωρίς, όχι απαραίτητα από τους γονείς. Ωστόσο, κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να κάνει τίποτα, χρειάζεται βαθιά επιθυμία και θέληση Ειδικά στη μητρότητα χρειάζεται γερή συνειδητή απόφαση». Η ίδια, όπως είπε, δεν καταπιέστηκε καθόλου με το ζήτημα της μητρότητας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved