Καλομοίρα: Έβαλε ασορτί ρούχα κι αξεσουάρ με την κόρη της

Νέες φωτογραφίες με την κόρη της, Αναστασία, δημοσίευσε η Καλομοίρα και για ακόμα μία φορά απέδειξε πόσο μοιάζουν.

Καλομοίρα: Έβαλε ασορτί ρούχα κι αξεσουάρ με την κόρη της

Η Καλομοίρα έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της και αυτό αποτυπώνεται στις συχνές αναρτήσεις της με το εξάχρονο κορίτσι.

Η Αναστασία γιόρτασε τα έκτα γενέθλιά της το καλοκαίρι και όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στη μαμά της, τουλάχιστον στο νάζι και στο στυλ. Πρόσφατα έκοψε κι εκείνη τα μαλλιά της κοντό καρέ ενώ σε φωτογραφίες με τη μαμά της όπως η παρακάτω, τις έχουμε δει να φορούν παρόμοια ρούχα.

alomoira-kori.jpg

Ασορτί ντύθηκε ξανά με την κόρη της η Καλομοίρα και σε μία από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε. Μαμά και κόρη φορούν μαύρα πουλόβερ, μαύρα κοκάλινα γυαλιά και ποζάρουν μαζί στον φακό. Τη φωτογραφία αυτή δημοσίευσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια με αφορμή την Hμέρα της Γυναίκας.

kalomoira-kori-2.jpg

Καλομοίρα: «Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα»

Η Καλομοίρα έχει δύο ακόμα παιδιά τα δίδυμα Δημήτρη και Νίκο. Για εκείνη η δημιουργία οικογένειας είναι όνειρο ζωής όπως είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της, ένα όνειρο που έκανε πραγματικότητα στο πλευρό του συζύγου της Γιώργο.

Χαρακτηριστικά είχε πει:

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, όπως σου είπα και πριν, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνουν εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δυο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως “εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου”. Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι για το οποίο παλεύω καθημερινά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved