Ελένη Χατζίδου: Η αγκαλιά με τη Μελίτα και το σχόλιο όλο νόημα

H τραγουδίστρια ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ελένη Χατζίδου: Η αγκαλιά με τη Μελίτα και το σχόλιο όλο νόημα
H Ελένη Χατζίδου έχει αγκαλιά την κόρη της

Το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη με τα πολλά αναπάντητα « γιατί» έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη τη χώρα και οι πολίτες απαιτούν απαντήσεις.

Στα social media οι αναρτήσεις γύρω από την εθνική τραγωδία συνεχίζονται ενώ πολλοί είναι και οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz που αναδημοσιεύουν κάθε νέο στοιχείο που βγαίνει στο φως.

https://www.instagram.com/p/CpQZGzkNggf

Η ανάρτηση της Ελένης Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου ήταν μεταξύ αυτών που είχαν προσευχηθεί για τις ψυχές των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο δυστύχημα γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο αυτών των μανάδων.

«Όλη μέρα σκέφτομαι "Από θαύμα ζούμε...επειδή κάποιος δεν ξέχασε, δεν παρέλειψε, έκανε σωστά τη δουλειά του, τήρησε τους κανόνες ,ήταν προσεκτικός..."
Πήγα σπίτι, αγκάλιασα σφιχτά το παιδί μου, σκέφτηκα όλους αυτούς τους γονείς,όλες τις οικογένειες που χάσανε για ένα η πολλά "λάθη"τους ανθρώπους τους...
Σε πόσους από εσάς ήρθε και πάλι στο νου το δυστύχημα των Τεμπών με τα παιδάκια στο λεωφορείο; είμαι σίγουρη σε όλους!
Πόσοι από εσας, επειδή συντομα είναι να φύγει το παιδί σας εκδρομή με το σχολείο κάπου μακριά σκεφτήκατε να μην το στείλετε?είμαι σίγουρη πολλοί...
Γίνεται όμως έτσι; να ζούμε με το φόβο;
Καλή δύναμη σε όλους μας, ας προσευχηθούμε για όλες αυτές τις ψυχούλες...», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

xatzidou.jpg

Πριν μερικές ημέρες έκανε ακόμα μια ανάρτηση. Αυτή τη φορά επέλεξε μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της. Οι δυο τους είναι αγκαλιά και ευτυχισμένες. Μια πολύ απλή στιγμή που περικλείει την απόλυτη ευτυχία.

Εξ ου και το σχόλιο της παρουσιάστριας: «Δε θέλω μια τόσο όμορφη φωτογραφία να συνοδευτεί από ένα κείμενο με όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου και νιώθω αυτή τη στιγμή...καταλαβαίνετε... Μελίτα σ αγαπώ».

https://www.instagram.com/p/CpZs6dPN_vu

Δεκάδες ήταν τα σχόλια, με τους περισσότερους χρήστες να εκφράζουν την οδύνη τους για το συμβάν λέγοντας ότι όσοι είναι γονείς καταλαβαίνουν...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved