Ιωάννα Τούνη: Με μια ανάρτηση αποχαιρέτησε τον προσωπικό χρόνο που είχε ως γυναίκα

Όλες οι νέες μαμάδες σίγουρα θα ταυτιστούν μαζί της.

Ιωάννα Τούνη: Με μια ανάρτηση αποχαιρέτησε τον προσωπικό χρόνο που είχε ως γυναίκα

Η Ιωάννα Τούνη κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό της γιο.

Instagram/ J.Touni

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία από τις αρκετές διάσημες μαμάδες στο διαδίκτυο, που γίνεται «τροφή» για σχόλια από τους χρήστες που δεν έχουν τι να κάνουν και σχολιάζουν (για την ακρίβεια «κράζουν») ο,τι και αν κάνουν.

Έχει κριθεί για το ότι δεν σαράντισε και βγήκε με το μικρό πιράνχας της (έτσι ονομάζει το μικρό της), για το ότι έβγαλε το μωρό στην παγωνιά και το κρύο (αλήθεια τώρα;) και γενικότερα για όλα όσα κάνει μιας και οι «ειδικοί» του Instagram σε θέματα μητρότητας και πατρότητας, πάντα θα βρουν κάτι λάθος σε όλα όσα κάνει.

Ίσως να σχολίασαν αρνητικά και την πρωινή της ανάρτηση (ποτέ δεν θα μάθουμε μιας και ήταν insta story). Η Ιωάννα δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να φοράει eye patches κάτω από τα μάτια και να έχει στον μάρσιπο το Νουνίτο της.

ioanna-touni-anartisi.jpg

«Κάνω πάνω κάτω τη σκάλα του σπιτιού γιατί το Νουνίτο θέλει μόνο κούνημα και νταχτιρντί για να κοιμηθεί», σχολίασε συμπληρώνοντας, «Καλά θα πάει και αυτό».

Κάπως έτσι διαπίστωσε ότι αν συνεχίσει ο μικρούλης να θέλει συνέχεια τη μαμά του, θα πρέπει να αποχαιρετήσει τον προσωπικό της χρόνο μια για πάντα.

ioanna-touni-antio-prosopike-xrone.jpg

Bye Bye προσωπικέ χρόνε

Αγαπημένη μας Ιωάννα, ναι, θέλουμε να σου πούμε πως για λίγους μήνες θα πρέπει να αποχαιρετήσεις για λίγο τον προσωπικό χρόνο. Για λίγους μήνες όμως και όχι για πάντα. Οι ημέρες σου κάποτε μπορεί να είχαν πρόγραμμα, το οποίο έφτιαχνες εσύ με μεγάλη ευκολία όμως, τώρα, μετά τη γέννηση του μικρού Νουνίτο όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν, τις ανάγκες του και φυσικά τη φροντίδα του.

Σίγουρα ένας καφές, μια βόλτα ή ένα δείπνο βρε αδερφέ, μπορεί να γίνεται με πίεση και άγχος. Όμως, μην απελπίζεσαι. Υπάρχει λύση. Προσπάθησε να φτιάξεις το πρόγραμμά σου, σύμφωνα με το πρόγραμμα του μωρού -όσο μπορείς. Θα δεις ότι σιγά-σιγά θα μάθεις τη ρουτίνα που έχει το μικρούλι σου, δεν θα θέλει τόσο νταχτιρντί και στα κενά που θα υπάρχουν μέσα στη μέρα θα καταφέρεις να «στριμώξεις» πολύτιμες προσωπικές στιγμές για εσένα.

https://www.instagram.com/p/CoSgLtpopeV

Φυσικά και όλες αυτές οι συμβουλές ισχύουν για όλες τις νέες μαμάδες που βλέπουν να βρίσκονται τις περισσότερες μέρες κλεισμένες μέσα στο σπίτι ανάμεσα σε πάνες, θηλασμούς και αντλήσεις γάλακτος.

Ένα μήνυμα προς όλους τους επικριτές των νέων διάσημων μαμάδων και λέμε διάσημων, γιατί κανείς δεν κρίνει μια μαμά που δεν την ξέρει κανείς. Ακούστε λοιπόν: οι μαμάδες έιναι γυναίκες με συγκεκριμένη αντοχή, με συναισθήματα και είναι δύσκολο μέσα στη νέα τους καθημερινότητα και όλα όσα νιώθουν, να έχουν να διαχειριστούν και την αρνητικότητα του καθένα και της καθεμιάς εκεί έξω. Να είστε επιεικείς μαζί τους και με όλες τις γυναίκες που θέλουν να συνδυάσουν μητρότητα και καριέρα μαζί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved