Ed Sheeran: Αποκάλυψε ότι η γυναίκα του διαγνώστηκε με όγκο στην κύησή της

Ήταν έγκυος με το δεύτερο παιδί τους.

Ed Sheeran: Αποκάλυψε ότι η γυναίκα του διαγνώστηκε με όγκο στην κύησή της

Ο τραγουδιστής, Ed Sheeran κρατά στα χέρια του ένα από τα βραβεία του.

Instagram/ Ed Sheeran

Σε μια ανάρτηση που έκανε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, ο Ed Sheeran μίλησε ανοιχτά για όλα όσα ήρθε αντιμέτωπος κατά τη διάρκεια που έγραφε το νέο του άλμπουμ: «Subtract». Η σύζυγός του, Cherry Seaborn, διαγνώστηκε με καρκίνο όταν ήταν έγκυος με το δεύτερο παιδί τους.

Αρχίζοντας την ανάρτησή του, σαν να γράφει σε ένα προσωπικό ημερολόγιο, ο Sheeran έγραψε ότι «μια σειρά από περιστατικά» άλλαξαν τη ζωή του το 2022 και τον οδήγησαν να γράψει τις «πιο βαθιές και σκοτεινές του σκέψεις», μέσα σε αυτό το άλμπουμ.

https://www.instagram.com/p/CpPY7qyI6XB

«Μέσα σε διάστημα ενός μηνός, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο, χωρίς να υπάρχει δρόμος για θεραπεία παρά μόνο μετά τη γέννηση του μωρού», έγραψε στην ανάρτησή του.

«Ο καλύτερός μου φίλος, Jamal, ένας αδελφός για μένα, πέθανε ξαφνικά και βρέθηκα να στέκομαι στο δικαστήριο υπερασπιζόμενος την ακεραιότητά μου και την καριέρα μου ως τραγουδοποιός», έγραψε στη συνέχεια ο Sheeran.

Ο Jamal Edwards, μουσικός παραγωγός, πέθανε τον περασμένο χρόνο σε ηλικία 31 ετών—η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram ήταν αφιερωμένη στον «αδερφό» του, Ed Sheeran. Το 2017, ο Sheeran κυκλοφόρησε την μεγάλη του επιτυχία «Shape of You», η οποία τον οδήγησε σε μια δικαστική διαμάχη το 2022 μιας και κατηγορήθηκε για λογοκλοπή του τραγουδιού «Oh Why» της Sami Switch. Κέρδισε την υπόθεση την περασμένη άνοιξη.

«Ένιωθα ανάμεικτα συναισθήματα φόβου, κατάθλιψης και άγχους», γράφει και συνεχίζει, «Ένιωθα ότι πνιγόμουν, με το κεφάλι κάτω από την επιφάνεια, κοιτάζοντας προς τα πάνω αλλά χωρίς να μπορώ να βγω για να πάρω αέρα».

Ο Sheeran και η Seaborn έχουν δύο κόρες, τη Lyra και τη Jupiter.

https://www.instagram.com/p/CdwQFKRIYzi

Αν και δεν υπάρχει περεταίρω ενημέρωση για την κατάσταση της συζύγου του Ed Sheeran, οι όγκοι που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης είναι κάτι σπάνιο - αλλά συμβαίνουν, αλλά συμβαίνουν, τόσο οι καλοήθεις όγκοι όσο και οι κακοήθεις.

Σύμφωνα με τη Medline, οι πιο συχνοί καρκίνοι στην εγκυμοσύνη είναι ο καρκίνος του μαστού, ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας, το λέμφωμα και το μελάνωμα. Ο ίδιος ο καρκίνος δεν βλάπτει συχνά το μωρό και ορισμένες θεραπείες για τον καρκίνο είναι ασφαλείς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Έγραφα χωρίς να σκέφτομαι τι θα είναι τα τραγούδια, απλά έγραφα ο,τι έβγαινε από μέσα μου. Και μέσα σε μια εβδομάδα, αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις πιο βαθιές και σκοτεινές σκέψεις μου».

Το νέο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει μέσα σε αυτόν τον μήνα και ανυπομονούμε να το ακούσουμε. Στέλνουμε τη σκέψη μας και τις ευχές μας στη σύζυγό του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved