Δούκισσα Νομικού: Βραδινό με τα παιδιά της από τις επτά το απόγευμα

Τι περιλαμβάνει το βραδινό γεύμα. 

Δούκισσα Νομικού: Βραδινό με τα παιδιά της από τις επτά το απόγευμα
Η Δούκισσα Νομικού τρώει νωρίς το βράδυ με τα παιδιά.

H Δούκισσα Νομικού, μητέρα δύο παιδιών, αρκετές φορές έχει μιλήσει για τη διατροφή και τα κιλά της τόσο σε συνεντεύξεις της όσο και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Μάλιστα σε πρόσφατο Q&A είχε δεχτεί – την καθιερωμένη πια – ερώτηση για το πόσο ζυγίζει. Η παρουσιάστρια λοιπόν δεν δίστασε να ανέβει στη ζυγαριά της και να δείξει real time τα κιλά της.

Έδειξε λοιπόν 57,5 από 55 που είναι συνήθως. Όπως όμως σχολίασε « μη σε νοιάζουν οι αριθμοί».

Η διατροφή της

Η διατροφή της Δούκισσας Νομικού αποτελείται από συχνά και μικρά γεύματα. Από τις αναρτήσεις της, διαπιστώνουμε ότι δεν θα στερηθεί το γλυκό αλλά θα επιλέξει μια πιο υγιεινή εκδοχή.

Τρώει επίσης τηγανιτά αυγά, ομελέτες, μακαρόνια με τυρί ή κιμά, όσπρια.

Η διατροφική συνήθεια την οποία ακολουθεί πιστά είναι μία: η σαλάτα. Κάθε γεύμα της το συνοδεύει με ατομική σαλάτα.

doukissa-nomikou-fagito-tis-mamas.jpg

Φροντίζει μάλιστα να τρώει για βραδινό σχετικά νωρίς, ει δυνατόν πριν από τις 8 μ.μ.

Σε πρόσφατη πάντως ανάρτησή της, το βραδινό με τα παιδιά της ήταν στις 7 μ.μ. Το έφαγε; Ομελέτα και πράσινη σαλάτα με ντοματίνια και αβοκάντο ( η αγαπημένη της).

doukissa-nomikou-vradino.jpg

Η γυμναστική στη ζωή της

Μπορεί παλιότερα να μη της άρεσε η γυμναστική, όμως μετά τη γέννηση των παιδιών της αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς της.

doukissa-nomikou-gimnastiki.jpg

Να τι είχε γράψει σε insta story:

«Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Μα ποιος είπε αυτή την μπούρδα; Φυσικά και θέλει κόπο. Ο,τι κι αν κάνεις θέλει κόπο. Το αστείο με τη γυμναστική είναι πως ποτέ δε μου άρεσε και όσο ήμουν μικρή βαριόμουν απίστευτα. Από τη στιγμή όμως που έκανα παιδιά, κατάλαβα πόσο καλό κάνει στη μέση, την πλάτη και τον αυχένα μου (που άρχισαν να πονούν από τις ημέρες του θηλασμού αλλά και τις ατελείωτες βόλτες αγκαλιά με τα μωρά). Πλέον, η γυμναστική είναι ο δικός μου προσωπικός χρόνος, η ευχαρίστησή μου. Ακούγεται περίεργο αλλά ναι. Είναι η μοναδική ώρα που κάνω κάτι καλό για εμένα, μόνη μου. Χωρίς κανέναν γύρω μου. Βάζω τη μουσική (oops I did it again) και ξεχνιέμαι…».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved