Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H φώτο με το θήλαστρο και τις ενέσεις

Μπήκε στη διαδικασία των αντιθρομβωτικών ενέσεων από τη στιγμή που χτύπησε το πόδι της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H φώτο με το θήλαστρο και τις ενέσεις

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Photo by konstantinaspyropoulou on Instagram

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τραυμάτισε το πόδι της και αυτές τις μέρες βρίσκεται στο σπίτι. Βλέπετε ο γιατρός της συνέστησε περιορισμό κινήσεων και κάπως έτσι θα βρίσκεται κλεισμένη μέσα στο σπίτι μέχρι να αναρρώσει.

Η ίδια στην αρχή προβληματίστηκε για το πώς θα τα βγάλει πέρα με ένα δεμένο πόδι και ένα νεογέννητο, όμως φαίνεται ότι σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά της και βάζει μια σειρά στη νέα της καθημερινότητα.

Φυσικά έχει νέους «φίλους» και δεν είναι άλλοι από τις πατερίτσες (βαρέως τύπου και αγκώνος).

spiropoulou.jpg

Οι πατερίτσες που χρησιμοποιεί η Κωνσνταντίνα Σπυροπούλου. Αγκώνος και βαρέως τύπου.

Ο θηλασμός και οι αντιθρομβωτικές

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συνεχίζει να θηλάζει τον γιο της και να αντλεί μητρικό γάλα όσο ο μικρός κοιμάται. Αυτό αποκάλυψε μέσα από ένα insta story που δημοσίευσε δείχνοντας τόσο το δεμένο της πόδι όσο και το θήλαστρο που αντλούσε γάλα. Μάλιστα ταλαιπωρήθηκε λίγο μιας και είχε στο σπίτι πεντάωρη διακοπή ρεύματος.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές μέσα από άρθρα μας, η εγκυμοσύνη αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης εβδομάδες πριν ή μετά τον τοκετό. Ωστόσο, οι γυναίκες που υποβάλλονται σε καισαρική τομή έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο για θρόμβωση όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη χειρουργική διαδικασία.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανήκει σε αυτή την κατηγορία γυναικών, μιας και γέννησε με καισαρική τομή. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος που ο γιατρός της, με αφορμή το χτύπημα στο πόδι της, συνέστησε να κάνει μια σειρά από αντιθρομβωτικές ενέσεις για να μην αναπτύξει θρόμβο αίματος.

antithromvotikes-eneseis.jpg

Οι αντιθρομβωτικές, ο νέος φίλος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τώρα που χτύπησε το πόδι της.

Όπως αναφέρει και το Αμερικανικό Κολέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων, όταν μια γυναίκα έχει γεννήσει με καισαρική τομή και βρίσκεται σε ακινησία για οποιονδήποτε λόγο, προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος θρόμβωσης, συστήνεται η λήψη αντιπηκτικής αγωγής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved