Κατερίνα Παπουτσάκη: Η φωτογραφία του Κίμωνα στην εξοχή ντυμένος χελωνονιντζάκι

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο πέρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη με τους γιους της.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η φωτογραφία του Κίμωνα στην εξοχή ντυμένος χελωνονιντζάκι

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μία εργαζόμενη μαμά και εκμεταλλεύεται όσο μπορεί τα Σαββατοκύριακα για να χαλαρώσει, να διασκεδάσει και να περάσει χρόνο με τους γιους της.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν γεμάτο και τα είχε όλα. Βόλτα στη φύση, παιχνίδι, χαλάρωση στον καναπέ. Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα με τους γιους της και φίλους και έγραψε: «A weekend well spent».

Η ηθοποιός είναι μία περήφανη αγορομάνα και απολαμβάνει να κάνει πράγματα με τους γιους της. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Ελένη είχε πει για τη σχέση τους:

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση.»

Ο Κίμωνας και ο Μάξιμος έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, ωστόσο, συχνά τους βλέπουμε να κάνουν πράγματα μαζί, όπως να παίζουν ηλεκτρονικό, μουσική ή να βλέπουν μπάλα.

papoutsaki-gioi.jpg

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και στις αναρτήσεις της βλέπουμε πολλά από αυτά που κάνει με τους γιους της. Στις περισσότερες αναρτήσεις της, πρωταγωνιστεί ο Κίμωνας. Είναι ο μικρότερος και η ηθοποιός δεν μπορεί να αντισταθεί βλέποντας τον να τρώει, να παίζει ή να κοιμάται.

papoutsaki-kimonas-foto.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved