Χριστίνα Μπόμπα: Με κομφετί διασκέδασαν οι δίδυμες- Η απίθανη ανάρτηση

Σε αποκριάτικο mood οι δίδυμες κόρες των Χριστίνα Μπόμπα και Σάκη Τανιμανίδη.

Χριστίνα Μπόμπα: Με κομφετί διασκέδασαν οι δίδυμες- Η απίθανη ανάρτηση

Messy Play με κομφετί, σερπαντίνες και διάφορα αποκριάτικα αξεσουάρ.

Όπως θα δείτε και στο insta story που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, οι μικρές γιορτάζουν την Αποκριά ακόμη και στον χώρο όπου περνούν δημιουργικά τα απογεύματά τους.

Το messy play είναι η αγαπημένη τους δραστηριότητα και έρχονται σε επαφή με διάφορες υφές και αντικείμενα, παίζοντας ανεξάρτητα και ανακαλύπτοντας μόνες τους το κάθε τι γύρω τους.

Στη φωτογραφία είναι και οι δυο μέσα σε μια μικρή πλαστική πισίνα που είναι γεμάτη με κομφετί, σερπαντίνες, αποκριάτικα γυαλιά, καπέλα και ομπρέλες και δημιουργούν έναν δικό τους αποκριάτικο χαμό.

ariana-filippa-apokries.jpg

Τόσο η Αριάνα όσο και η Φιλίππα ακόμη δεν έχουν φορέσει τις αποκριάτικες στολές τους και ανυπομονούμε για τις αποκριάτικες αναρτήσεις των γονιών τους. (Ακούτε Χριστίνα και Σάκη;)

Σαββατοκύριακο στο πάρκο

Μετά την επιστροφή τους από τη Θεσσαλονίκη, μαμά και κόρες επέστρεψαν στις ρουτίνες τους και την καθημερινότητά τους που δεν είναι άλλη από το messy play όπως αναφέραμε παραπάνω, το κολυμβητήριο και φυσικά τις βόλτες στο πάρκο της γειτονιάς.

Μάλιστα, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, το πάρκο το επισκέφθηκαν και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ariana-filippa-parko.jpg

To πάρκο το επισκέπτονται συχνά οι μικρές και τους αρέσει πολύ να παίζουν εκεί. Μάλιστα οι αναρτήσεις από εκεί τόσο με τους γονείς τους όσο και με τις γιαγιάδες είναι πολλές. Δείτε μερικές από τις αγαπημένες μας παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved