Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της ντύθηκε πριγκίπισσα Elsa

Μαμά και κόρη στο mood των ημερών.

Χριστίνα Κοντοβά: Η κόρη της ντύθηκε πριγκίπισσα Elsa

Τα παιδιά λατρεύουν τις Απόκριες. Κάθε χρόνο περιμένουν πώς και πώς να ανοίξει το τριώδιο για να βάλουν τις στολές τους και να μεταμφιεστούν σε αγαπημένους τους ήρωες. Από τις πιο δημοφιλείς μεταμφιέσεις τα τελευταία χρόνια είναι η πριγκίπισσα Elsa. Η ηρωίδα με τον δυναμισμό και την καλή της καρδιά έχει αγαπηθεί και έχει υπάρξει πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια που έστω και για λίγο τις μέρες των Αποκριών θέλουν να μεταμορφωθούν και να γίνουν σε αυτήν.

Η μικρή Ada δεν αποτελεί εξαίρεση. Το κοριτσάκι έβαλε την κλασική μπλε στολή, το στέμμα της και βγήκε βόλτα με τη μαμά της. Η Χριστίνα Κοντοβά έβγαλε selfies για να απαθανατίσει τις στιγμές και έγραψε στο προφίλ της στο Instagram:

«Πιστεύω σε εσένα, περισσότερο από τον καθένα ή από το κάθε τι»

Εντυπωσιακό πέρα από το στέμμα και το στολή ήταν και το face painting σε αποχρώσεις του μπλε.

Χριστίνα Κοντοβά: Απολαμβάνει τη μητρότητα και τις καθημερινές στιγμές με την κόρη της

Η Χριστίνα Κοντοβά είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μέσω Instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από τις βόλτες, τα παιχνίδια και τα ταξίδια που κάνει μαζί με την μικρή Ada. Οι φωτογραφίες τους είναι η μία καλύτερη από την άλλη και αποτυπώνουν την τρυφερότητα και την ιδιαίτερη σχέση που έχουν αναπτύξει μαμά και κόρη.

https://www.instagram.com/p/CinX3yfrG5k

Ο ερχομός της Ada άλλαξε τη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά. Η ιστορία τους εμπνέει και συγκινεί. Στην ανάρτηση με την οποία είχε μοιραστεί με τους ακολούθους της την απόφασή της να υιοθετήσει είχε γράψει μεταξύ άλλων:

«Είναι δύσκολη διαδικασία και ταυτόχρονα μαγική. Χρειάστηκα αποθέματα δύναμης που δεν ήξερα ότι έχω, μου γεννήθηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα, έχω λυγίσει πολλές φορές αλλά έχω αυτή την αγκαλιά! Και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι πάντα εκεί... στην άλλη άκρη της γραμμής... Μακριά αλλά πάντα κοντά! Και τους επόμενους μήνες θα ζω στην Ουγκάντα»

https://www.instagram.com/p/CdTQpkWq0BQ

Σε άλλη ανάρτησή της είχε γράψει στέλνοντας το δικό της μήνυμα ελπίδας:

«Η δική μου ιστορία μητρότητας δεν είναι η συνηθισμένη αλλά κάθε φορά που την μοιράζομαι βρίσκω τόσα κοινά σημεία με τις υπόλοιπες μαμάδες που στο τέλος οι ιστορίες μας γίνονται ίδιες. Αγωνίες, τύψεις, ανασφάλειες, ντροπές και κούραση που είναι ταμπού να συζητιούνται… αλλά είναι αυτά που δυναμώνουν την αγάπη. Αυτά που μας κρατούν σε εγρήγορση να γινόμαστε καλύτερες αρκεί να τα βγάζουμε στο φως και να τα απενοχοποιούμε».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved