Σίσσυ Χρηστίδου: Ο «Τράπερ» γιος της την έβαψε γατούλα με αφορμή τις Απόκριες

Μια ξεκαρδιστική ανάρτηση έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο «Τράπερ» γιος της την έβαψε γατούλα με αφορμή τις Απόκριες

Η Σίσσυ Χρηστίδου καιρό είχε να κάνει ανάρτηση με κάποιον από τους γιους της και με αφορμή την περίοδο της Αποκριάς έκανε την πιο ξεκαρδιστική για εμάς.

Πριν λίγες μέρες δημοσίευσε φωτογραφία της που τη δείχνει βαμμένη «γατούλα». Ποιος ευθύνεται για την αμφίεσή της; Μα φυσικά ο γιος της (φανταζόμαστε ο μικρός) που ανέλαβε να τη μεταμορφώσει.

sissychristidou_gatoula-apokries-me-gio-traper.jpg

«Tsiknothursday make up από τον τράπερ μπροστά μου..😻🤘🏻», σχολίασε η Σίσσυ κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει την ίδια και τον γιο της. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, δείχνει την ίδια και το χέρι του γιου της που φοράει ένα μεγάλο εντυπωσιακό δαχτυλίδι, με σχήμα δολαρίου.

Όσο μπορεί κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τους δυο γιους της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Μιχαήλ – Άγγελο και τον Φίλιππο – Ραφαήλ από τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αν και αποφεύγει ν’ ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με τα πρόσωπα των γιων της κάποιες φορές κάνει εξαιρέσεις και δείχνει κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μαζί τους. Τέτοια στιγμιότυπα θα σας δείξουμε και εμείς πιο κάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved