Δούκισσα Νομικού: Οι Κυριακές στο πατρικό της είναι κάπως έτσι

Η επίσκεψη στο πατρικό της συνοδεύεται πάντα με φαγητό από τα χεράκια της μαμάς της.

Δούκισσα Νομικού: Οι Κυριακές στο πατρικό της είναι κάπως έτσι

Η Δούκισσα Νομικού έχει μιλήσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της για τη μεγάλη αδυναμία που έχει στους γονείς της.

https://www.instagram.com/p/CHNcWcfHyyo

Δεν παραλείπει μάλιστα να τους επισκέπτεται όσο πιο συχνά γίνεται, ειδικά τα Σαββατοκύριακα που προσφέρονται ως γνωστόν για οικογενειακά τραπέζια και συναντήσεις.

Σπιτικό φαγητό από τα χεράκια της μαμάς

Την περασμένη Κυριακή η Δούκισσα Νομικού πήγε στο πατρικό της. Η μητέρα της λοιπόν είχε φροντίσει να μαγειρέψει τo αγαπημένo φαγητό της κόρης της, μακαρόνια με κιμά, σαλάτα αλλά και γλυκό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα Νομικού μοιράζεται με τους ακολούθους της τα νόστιμα φαγητά που μαγειρεύει η μαμά της κάθε φορά που την περιμένει.

Σε παλιότερη επίσκεψή της, η μαμά Ούρσουλα είχε ετοιμάσει: από κέικ και τυροπιτάκια μέχρι κολοκυθόσουπα και μπριζόλες.

Η καλύτερη γιαγιά του κόσμου

Η όμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, την Ούρσουλα, την οποία θεωρεί την καλύτερη γιαγιά του κόσμου.

doukissa-nomikou-me-ti-mama-tis.jpg

«Η μαμά μου Ούρσουλα είναι η καλύτερη μανούλα στον κόσμο, η καλύτερη γιαγιά, η πιο όμορφη, γλυκιά, έξυπνη και ικανή γυναίκα που ξέρω. Τη θαυμάζω πολύ... Είναι το πρότυπό μου, η ηρωίδα μου, η δύναμή μου.

https://www.instagram.com/p/CNw64ygFSvC

Κάθε φορά που νιώθω ευάλωτη, μπορεί με ένα μόνο βλέμμα της και χάδι να με ανεβάσει. Είναι η πιο καλή μου φίλη. Της εκμυστηρεύομαι τα πάντα και είναι τα πάντα για μένα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δούκισσα Νομικού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved