Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα πήγε για πρώτη φορά στο κομμωτήριο

Η Μελίτα κουρεύτηκε για πρώτη φορά και η Ελένη Χατζίδου απαθανάτισε τα στιγμιότυπα.

Ελένη Χατζίδου: Η Μελίτα πήγε για πρώτη φορά στο κομμωτήριο

Η Μελίτα γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια τον περασμένο Σεπτέμβρη. Είναι χαριτωμένη, κοινωνική, της αρέσουν οι δημιουργικές δραστηριότητες και τα παιχνίδια.

https://www.instagram.com/p/Cnunt2qNL78

Η Ελένη Χατζίδου είναι ενεργή στα κοινωνικά μέσα και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα με τα κατορθώματα της Μελίτας, όλα όσα κάνουν μαζί στην καθημερινότητά τους, αλλά και ανησυχίες που έχει ως μαμά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα; Η ανάρτησή της για τους καλοήθεις πόνους της Μελίτας που είχαν κρατήσει μαμά και κόρη ξύπνιες για ένα βράδυ.

xatzidou-peristatiko-me-kori-(2).jpg

Η Μελίτα για πρώτη φορά στο κομμωτήριο

Σε μία από τις τελευταίες της αναρτήσεις, η Ελένη Χατζίδου μας έδειξε την πρώτη επίσκεψη της Μελίτας στο κομμωτήριο. Το κοριτσάκι έκατσε στην καρέκλα του κομμωτή και έκανε το πρώτο της κούρεμα.

melita-kourema-1.jpg

Όχι, δεν αποχωρίστηκε την μακριά χαίτη της, αλλά έκοψε λίγο το μάκρος και στο τέλος έκανε για χτένισμα μια γερμανική, πλάγια πλεξούδα.

melita-kourema-2.jpg

«Η πρώτη μας φορά στο κομμωτηριο είχε πολύ πλάκα! Την έχω πάρει αρκετές φορές μαζί μου και είχε δει τι μου κάνουν οποτε όταν την βάλανε στο μινι λουτηρα κάθησε με ευχαρίστηση και μάλιστα ζήτησε και μασάζ.

Αχχχχ πόσο γελάσαμε!

Στην εποχή μου,μας κούρευε είτε η μαμα είτε γιαγια!

καμία φορά μαλιστα η γιαγιά χωρίς να ρωτήσει καν τη μαμα!(φαντασου τον χαμό)» έγραωε η τραγουδίστρια στο Instagram.

Πώς θα γίνει το πρώτο κούρεμα του παιδιού ανώδυνα;

Κάποια παιδιά, ιδιαίτερα τα αγόρια πηγαίνουν για το πρώτο τους κούρεμα σε πολύ μικρότερη ηλικία και δεν είναι αντιμετωπίζουν πάντα με ψυχραιμία την όλη διαδικασία.

Τι μπορείτε να κάνετε για να γίνει ανώδυνο το πρώτο κούρεμα του παιδιού;

Προετοιμάστε το από πριν. Μιλήστε του για την όλη διαδικασία και εξηγήστε του ότι κάποιος κύριος ή κυρία θα κάνει τα μαλλιά του ακόμα πιο όμορφα. Περιγράψτε του τη διαδικασία για να ξέρει τι να περιμένει

Επιλέξτε το κατάλληλο timing. Φροντίστε να το πάτε στις σωστές ώρες και όχι, όταν είναι ώρα για ύπνο, φαγητό ή όταν είναι κουρασμένο.

Έχετε μαζί σας ένα αγαπημένο του παιχνίδι. Πάρτε μαζί ένα παιχνίδια που θα μπορέσει να του αποσπάσει τη προσοχή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved