Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιδιά της έφτιαξαν σοκολατένια γλειφιτζούρια και φαίνονται λαχταριστά

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου η Νάγια, η Μαίρη και ο μικρός Γιάννης έφτιαξαν πρωτότυπα γλυκάκια για τους γονείς τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα παιδιά της έφτιαξαν σοκολατένια γλειφιτζούρια και φαίνονται λαχταριστά

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της, ενώ πιο τακτικά μοιράζεται τα κατορθώματά τους ή στιγμιότυπα από μέρη που επισκέπτονται και δραστηριότητες που απολαμβάνουν όλοι μαζί.

tsimtisli-gios.jpg

Το ίδιο έκανε και χθες. Τα τρία παιδιά έφτιαξαν γλυκά για τον Άγιο Βαλεντίνο και τα έδωσαν στους γονείς τους. Η παρουσιάστρια, ως περήφανη μαμά, τα φωτογράφισε και δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram.

tsimtsili-kores.JPG

Πως έφτιαξαν τα παιδιά τα σοκολατένια γλειφιτζούρια;

Αν και δεν έχουμε τη συνταγή, βλέποντας τη φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι χρησιμοποίησαν σοκολατάκια, μπισκότα και πουράκια για να φτιάξουν αυτήν την ιδιαίτερη και τόσο λαχταριστή σύνθεση.

Ανήμερα της γιορής των ερωτευμένων να σας θυμίσουμε ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με τον Θέμη Σοφό, γράφοντας:

«Μην ξεχνάτε να λέτε σ’ αγαπώ σ’ αυτούς που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά. Σε αυτούς που υπάρχουν στα όνειρα σας, που είναι ένα απάνεμο λιμάνι για κάθε φουρτούνα , σε αυτούς που βγάζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και μαζί τους ζείτε το τώρα και ονειρεύεστε το αύριο.»

https://www.instagram.com/p/Cooq769K-nR

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Προτεραιότητα η οικογένειά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία εργαζόμενη μαμά σαν όλες τις άλλες. Η οικογένειά της είναι πάνω από όλους και από όλα και με κάθε ευκαιρία περνάει χρόνο μαζί τους. Τα Σαββατοκύριακά τους περιλαμβάνουν παιχνίδια, βόλτες και δημιουργικές δραστηριότητες, ενώ όποτε ευκαιρήσουν κάνουν ταξίδια στο εξωτερικό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "Δυο στη Μια" και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον γάμο της με τον Θέμη Σοφό.

«Ο Θέμης Σοφός ήρθε στη ζωή μου τη στιγμή που και ηλικιακά και συναισθηματικά ένιωθα έτοιμη να δημιουργήσω το σπίτι και την οικογένεια μου. Είχα κατασταλάξει, ξέρεις τι ψάχνεις, τι σε κάνει ευτυχισμένη και όλα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη. Σοβαρή κρίση δεν έχουμε περάσει, δεν μπορώ να σου πω ότι σε αυτά τα χρόνια που είμαστε παντρεμένοι φτάσαμε σε ένα δύσκολο σημείο. Υπάρχει η γκρίνια της καθημερινότητας, διακυμάνσεις, κάποιες φάσεις μπορεί να μην είναι τόσο καλές όσο οι άλλες, αυτό νομίζω είναι ανθρώπινο και συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν παιδιά. Ο Θέμης δεν είναι άνθρωπος των καβγάδων. Είναι ψύχραιμος. Δεν έχουμε συγκρούσεις», είπε χαρακτηριστικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved