Γιώργος Λιανός: Η νέα φωτογραφία της Ασημούλας στον Άγιο Δομίνικο

Μία νέα φωτογραφία της 2 ετών κόρης του δημοσίευσε ο Γιώργος Λιανός με αφορμή τα γενέθλια της μαμάς της.

Γιώργος Λιανός: Η νέα φωτογραφία της Ασημούλας στον Άγιο Δομίνικο

Στον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται η σύντροφος του Γιώργου Λιανού, Κωνσταντίνα Καραλέξη με την κόρη τους. Λίγο μετά την άφιξή τους, ο παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρούλας που ατενίζει τη θέα.

giorgos-lianos-kori.jpg

Ένας από τους λόγους που μαμά και κόρη βρέθηκαν εκεί είναι για να γιορτάσουν οικογενειακά τα γενέθλια της Κωνσταντίνας Καραλέξη, αλλά και της Ασημούλας λίγες μέρες αργότερα. Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία τους γράφοντας:

«Σήμερα έχει γενέθλια το κορίτσι μου, δεξιά. Ο άνθρωπός μου. Σε λίγες μέρες το πολύ μικρό, αριστερά. Υπέροχος Φλεβάρης».

Όπως βλέπετε μαμά και κόρη είναι ντυμένες με ασπρόμαυρο λουκ.

valeria-asimoula.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η μικρή είχε ταξιδέψει και πέρυσι στον Άγιο Δομίνικο και τότε ο Γιώργος Λιανός είχε αναρτήσει την παρακάτω φωτογραφία που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes.

https://www.instagram.com/p/CcQlBi1Jjlj

Η κόρη του ζευγαριού βαπτίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη και πήρε δύο ονόματα: Βαλέρια και Ασημούλα. Ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι το του άρεσε πολύ το όνομα Βαλέρια και επειδή η πρώτη του κόρη ονομάζεται Αριάννα (που ξεκινάει από Α) ήθελε η δεύτερη κόρη του να ονομάσει Βαλέρια (που ξεκινάει από το Β).

Ο Γιώργος Λιανός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με την κόρη του και επειδή είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ, τις περισσότερες φορές μοιράζεται και τα πιο απολαυστικά.

Δείτε κάποια από αυτά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved