Επιμελής φοιτήτρια η Μελίνα Νικολαΐδη: Στιγμιότυπο από τις πρόβες στο Πανεπιστήμιο

Στο πανεπιστήμιο του Portsmouth φοιτά η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη.

Επιμελής φοιτήτρια η Μελίνα Νικολαΐδη: Στιγμιότυπο από τις πρόβες στο Πανεπιστήμιο

Το πανεπιστήμιο του Portsmouth ανήκει στα 25 καλύτερα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό Οδηγό 2019 της εφημερίδας Guardian ενώ έχει λάβει χρυσή διάκριση (Gold Ranking – Teaching Excellence Framework). Η Μελίνα Νικολαΐδη θέλει να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό δρόμο και κάπως έτσι σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο.

Πρόσφατα η κόρη της Δέσποινας Βανδή γιόρτασε τα 19α γενέθλιά της. Οι αναρτήσεις πολλές τόσο στο λογαριασμό της τραγουδίστριας, όσο και τον λογαριασμό της Μελίνας, που πια τον έχει δημόσιο και ανοιχτό.

Τελευταίες φωτογραφίες στο feed της Μελίνας Νικολαΐδη; Τούτες εδώ. Που δημοσίευσε η Δέσποινα Βανδή σχολιάζοντας: «19 χρόνια πριν ήρθε και φώτισε τη ζωή μου…και μετά όλα αλλιώς!».

Από τη μέρα των γενεθλίων δημοσιεύτηκε και αυτό το βίντεο που δείχνει την αδυναμία που έχει η μία στην άλλη.

https://www.instagram.com/p/CoYbk0PoSJn

Η φωτογραφία από το Πανεπιστήμιο

Μια φίλη της, δημοσίευσε την συγκεκριμένη φωτογραφία δείχνοντάς τις να κάνουν μάθημα στο πανεπιστήμιο.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, η Μελίνα απολαμβάνει όχι μόνο τη νέα της καθημερινότητα αλλά και τις σπουδές πάνω σε κάτι που λατρεύει και αγαπά πολύ. Την υποκριτική.

melina-nikolaidi-panepistimio.jpg

«Πρώτη πρόβα για "Τo xθες και το σήμερα" - προλάβετε να βγάλετε εισιτήρια!», σχολίασε η συμφοιτήτριά της κάτω από την ανάρτηση που έκανε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved