Άννα Βίσση: Η ανάρτηση για τη Μαρία Μενούνος - «Εμείς εδώ λέμε Καλή Λευτεριά!»

Η Μαρία Μενούνος θα γίνει μαμά!

Άννα Βίσση: Η ανάρτηση για τη Μαρία Μενούνος - «Εμείς εδώ λέμε Καλή Λευτεριά!»

Τα νέα ήδη κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ανακοίνωσε αρχικά τα νέα μέσα από συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People, αλλά και μέσα από ανάρτησή της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CoXgDmApXAv

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιτέλους θα γίνουμε γονείς! Ευχαριστούμε την απίστευτα γενναιόδωρη παρένθετη μητέρα και την οικογένειά της για αυτήν την ευλογία!», έγραψε μεταξύ άλλων ευχαριστώντας την Kim Kardashian και την Zoe Saldana για τη στήριξη και τη βοήθεια που της παρείχαν.

«Ξέρω ότι η μαμά μου έπινε ένα φλιτζάνι ελληνικό καφέ με τον Θεό και είπε ότι ήρθε η ώρα. Νιώθουμε τόσο ευγνώμονες για την ευλογία στη ζωή μας. Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την ευλογία στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μοιράζομαι αυτές τις ειδήσεις χωρίς να έχω εκείνη στο πλευρό μου αλλά ξέρω ότι βοήθησε να συμβεί από εκεί που βρίσκεται».

Μετά από μια δεκαετία υπογονιμότητας η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της θα δημιουργήσουν την οικογένεια που πάντα λαχταρούσαν.

Τα μηνύματα που δέχτηκε η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια ήταν πολλά από διάσημους ξένους και Έλληνες διάσημους (και μη). Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η ανάρτηση της Άννας Βίσση.

Πριν μερικές ώρες η Ελληνίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με τη Μαρία Μενούνος γράφοντας: «Στην Ελλάδα δεν λέμε "Συγχαρητήρια" λέμε "Καλή Λευτεριά"!».

anna-vissi-menounos.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved