Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Φυσική αγωγή με τηλεκπαίδευση» - Η χιουμοριστική ανάρτηση με την κόρη της

Η κόρη της δημοσιογράφου κάνει γυμναστική μέσω Webex και εκείνη τη φωτογραφίζει.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Φυσική αγωγή με τηλεκπαίδευση» - Η χιουμοριστική ανάρτηση με την κόρη της

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι γνωστό ότι έχει χιουμορ και αυτό φαίνεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και πολλές φορές δημοσιεύει φωτογραφίες με τις δύο κόρες της, Βικτώρια και Ισαβέλλα. Διακωμωδεί καταστάσεις και στιγμές της μητρότητας ενώ τα σύντομα σχόλια που αφορούν στιγμές της καθημερινότητάς της, είναι απολαυστικά.

https://www.instagram.com/p/CoS1aNiuN4x

Τι μέρες αυτές που οι κόρες της κάνουν μαθήματα από το σπίτι, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απαθανάτισε την μία της κόρη εν ώρα τηλεκπαίδευσης στο μάθημα της γυμναστικής.

Το κοριτσάκι φοράει ένα χαριτωμένο σετ ρούχων και κάνει ασκήσεις μπροστά από τον υπολογιστή στην τραπεζαρία του σπιτιού. Όσο για το σχόλιο της δημοσιογράφου αυτό ήταν «Φυσική αγωγή με τηλεκπαίδευση».

eliana-xrusikopoulou-tilkepaideysi.jpg

Η δημοσιογράφος εμφανίζεται και αυτή τη χρονιά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη με την οποία έχουν μία ιδιαίτερη σχέση που μετρά χρόνια. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχε πει ότι αν και δεν συμφωνούν πάντα, εμπιστεύεται το μυαλό της και με τον τρόπο της την έχει διδάξει υπομονή, αντοχή και θετική διάθεση απέναντι στη ζωή.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, τον περασμένο Σεπτέμβρη μετακόμισε με τις κόρες της σε νέο σπίτι στα βόρεια προάστια. Τότε είχε δείξει στους ακολούθους της πώς επιμελήθηκε τα παιδικά δωμάτια, την κουζίνα, αλλά και στιγμιότυπα από τις πρώτες τους βόλτες στη γειτονιά.

https://www.instagram.com/p/CnP22crLQrT
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved