Χριστίνα Μπόμπα: Το παιχνίδι των διδύμων με τα ζυμαρικά και τα όσπρια τις ενθουσίασε

Ένα μικρό χαμό τον έκαναν οι μικρές στο σπίτι. 

Χριστίνα Μπόμπα: Το παιχνίδι των διδύμων με τα ζυμαρικά και τα όσπρια τις ενθουσίασε

Το χιόνι έχει σκεπάσει πολλές περιοχές της Αττικής κάνοντας ευτυχισμένα πολλά παιδιά που έχουν την ευκαιρία να παίξουν χιονοπόλεμο.

Εξαίρεση δεν αποτέλεσαν οι δίδυμες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίες βγήκαν με τους γονείς τους και απόλαυσαν το χιονισμένο τοπίο.

Οι μικρές φόρεσαν τα ζεστά μπουφάν τους , τα σκουφάκια και τα μποτάκια τους και έπαιξαν στο χιόνι.

Οι ευτυχισμένοι γονείς δημοσίευσαν στα social media φωτογραφίες από τα παιχνίδια τους στον χιονισμένο κήπο και τα likes ήταν χιλιάδες.

Απασχόληση διδύμων στο σπίτι

Με τις θερμοκρασίες να παραμένουν χαμηλές οι βόλτες είναι περιορισμένες. Έτσι, η Αριάνα και η Φιλίππα μετά το παιχνίδι στα χιόνια, περνούν τις περισσότερες ώρες μέσα στο σπίτι. Τα δύο κορίτσια παίζουν πολλές ώρες μαζί. Από τις αγαπημένους τους indoor δραστηριότητες είναι η ζωγραφική και το messy play.

Χθες, για παράδειγμα οι μικρές την ….καταβρήκαν παίζοντας με ζυμαρικά και όσπρια. Οι δυο τους καθισμένες στο πάτωμα, είχαν από ένα μεγάλο μπολ η κάθε μία και ανακάτευαν τα υλικά τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα ακουγόταν πολύ ψύχραιμη ακόμα κι όταν η μία κόρη της αναποδογύρισε το μπολ κι όλα τα υλικά χύθηκαν στο πάτωμα!

Αν έχετε μικρά παιδιά αξίζει να το δοκιμάσετε. Στρώστε μια κουβέρτα στο πάτωμα κι αφήστε τα να παίξουν με την ψυχή τους. Προσοχή μόνο στα όσπρια, υπάρχει κίνδυνος κατάποσης.Οπότε ή αποφύγετέ τα ή να είστε παρούσες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved