Νατάσα Σκαφίδα: Με outfit.... τηλεκπαίδευσης σήμερα η κόρη της - Η χιουμοριστική ανάρτηση

Η Κατερίνα κάνει μάθημα από το σπίτι και η Νατάσα Σκαφίδα φωτογράφισε το outfit της.

Νατάσα Σκαφίδα: Με outfit.... τηλεκπαίδευσης σήμερα η κόρη της - Η χιουμοριστική ανάρτηση

Η κακοκαιρία Barbara έχει ντύσει στα λευκά πολλές περιοχές της Ελλάδας και το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής. Από χθες προτείνεται περιορισμός των μετακινήσεων, ενώ τα σχολεία για όλο τον νομό είναι κλειστά με τους μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου κάνουν σήμερα τα μαθήματά τους διαδικτυακά.

Μεταξύ αυτών και η κόρη της Νατάσας Σκαφίδα και του Γιάννη Βαρδή, Κατερίνα. Η σύζυγος του τραγουδιστιή δημοσίευσε φωτογραφίες νωρίς το πρωί στο Instagram και φυσικά δεν γινόταν να μην σχολιάσει το outfit της κόρης της, το οποίο μας θύμισε εποχή καραντίνας: πιτζάμα και παντόφλες από κάτω και φούτερ με φτιαγμένο μαλλί από πάνω.

natasa-skafida-kori-tilekapideusi.jpg

Ιδού και ένα στιγμιότυπο με την Κατερίνα εν ώρα μαθήματος.

katerina-vardi-tilekpaideusi.jpg

Η Νατάσα Σκαφίδα μας έδωσε μία γεύση και από το χιονισμένο σκηνικό έξω από το σπίτι της.

natasa-skafida-spiti.jpg

Η σύζυγος του τραγουδιστή είναι ενεργή στο Instagram και μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τα παιδιά, τον Γιάννη Βαρδή και όχι μόνο.

Πρόσφατα είχαν ταξιδέψει οικογενειακώς στο Παρίσι και δημοσίευσαν ουκ ολίγες φωτογραφίες από την πόλη του φωτός. Οι περισσότερες είναι κάτω από τον Πύργο του Άιφελ και όπως φαίνεται το καταχάρηκαν όλοι πολύ.

https://www.instagram.com/p/CoDHpHgroPU

Βέβαια δε γινόταν να μην πάνε και στην Disneyland, ένα όνειρο που όπως γράφει η Νατάσα Σκαφίδα στην ανάρτησή της, έγινε πραγματικότητα.

https://www.instagram.com/p/CoGODgEoF5e
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved