Έφη Αλεβίζου: Βόλτα με την 8χρονη κόρη της - Φορούν ασορτί παπούτσια

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της δημοσίευσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Έφη Αλεβίζου: Βόλτα με την 8χρονη κόρη της - Φορούν ασορτί παπούτσια

Η Έφη Αλεβίζου δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες με την κόρη της. Η πιο πρόσφατη που μπορεί να δει κανείς στο προφίλ της στο Instagram είναι η παρακάτω την οποία δημοσίευσε τον περασμένο Σεπτέμβρη με αφορμή τα 8α γενέθλια της Μελίνας.

«Χρόνια πολλά, θαρραλέο μου μωρό!

Είσαι μόλις 8, αλλά είσαι χίλιες φορές πιο έξυπνη, πιο αποφασιστική, πιο ευαίσθητη, πιο αισιόδοξη, πιο επίμονη και πιο καλομαθημένη (για το τελευταίο ειδικά, «φταίει» ο μπαμπάς σου), απ’ όσο είχα ονειρευτεί ποτέ.

Σε λατρεύω!» έγραψε στην ανάρτησή της.

efi-alevizou-kori.jpg

Πιο συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της η δημοσιογράφος μέσα από τα Instagram Stories της. Σε ένα από αυτά που ανήρτησε πρόσφατα είδαμε μαμά και κόρη να προχωρούν δίπλα-δίπλα μετά από μάθημα της μικρής Μελίνας και μάλιστα φορώντας ασορτί παπούτσια.

alevizou-kori.jpg

Για την Έφη Αλεβίζου η οικογένειά της είναι προτεραιότητα. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People είχε πει:

«Η ζωή μου έχει πολύ τρέξιμο, όπως και πολλές ωραίες στιγμές. Είναι μια διαρκής ισορροπία ανάμεσα σε άγχη και υποχρεώσεις από τη μία, σε αγκαλιές και βόλτες από την άλλη.

Η Μελίνα, ο σύζυγός μου και ο Γιούβε, ο σκύλος μας, είναι όλος μου ο κόσμος. Είτε πάμε βόλτα παρέα είτε είμαστε σπίτι και χορεύουμε, θέλοντας και μη, γιατί η μικρή όλη μέρα χορεύει και τραγουδάει, ο βασικός στόχος μου είναι να ζούμε στιγμές ανεμελιάς.

Προσπαθούμε να ταξιδεύουμε αρκετά, και μάλιστα ο Βασίλης συνηθίζει να λέει στη Μελίνα ότι «θα την πάει σε όλο τον κόσμο»! Εκείνη το έχει πιστέψει, επομένως έχουμε μεγαλεπήβολους στόχους για το μέλλον».

Να σας θυμίσουμε ότι η γνωστή δημοσιογράφος και επί χρόνια παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Alpha μέχρι και πέρυσι, είναι επίσης παντρεμένη με τον δημοσιογράφο Βασίλη Παπανδρέου.

https://www.instagram.com/p/CmudOXqrWzM
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved