Περήφανη μαμά η Χριστίνα Μπόμπα - Θαυμάζει τις κόρες της όσο ζωγραφίζουν

Μια γουλιά καφέ κατάφερε να πιει με ησυχία η Χριστίνα Μπόμπα στον καναπέ χωρίς να τρέχει πίσω από τα δίδυμα κορίτσια της.

Περήφανη μαμά η Χριστίνα Μπόμπα - Θαυμάζει τις κόρες της όσο ζωγραφίζουν

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια multitasking μαμά. Τα κάνει όλα. Είναι γυναίκα, είναι σύζυγος, είναι επιχειρηματίας και φυσικά είναι μαμά. Ο καλύτερος ρόλος όλων, αυτός ο τελευταίος. Η μητρότητα ήταν κάτι που ήθελε και ονειρευόταν. Και κάνει ό,τι μπορεί για να είναι παρούσα στη ζωή των κοριτσιών της.

Μαμά και κόρες κάνουν πολλά μαζί. Τρέχουν στις δραστηριότητες, στο κολυμβητήριο, στον χώρο δημιουργικής απασχόλησης όπου τα κορίτσια τρελαίνονται να δημιουργούν χαμό, δίχως όρια. Άλλωστε εκεί κρύβεται και όλη η φιλοσοφία του messy play. Στον χαμό που μπορούν να δημιουργήσουν τα παιδιά χωρίς «όχι», «μη» και γκρίνια της μαμάς και του μπαμπά.

Αυτό είναι κάτι που εφαρμόζει και στο σπίτι η Χριστίνα Μπόμπα. Επιτρέπει στα κορίτσια της να λερώνονται και να λερώνουν για να ανακαλύψουν όλα τα ταλέντα τους μέσα από το messy play και όχι μόνο.

Ακόμη ένα πράγμα που λατρεύουν η Αριάνα και η Φιλίππα είναι η ζωγραφική. Εντάξει, όλα τα παιδιά σε αυτή την ηλικία λατρεύουν τους μαρκαδόρους και τις ζωγραφιές, αλλά εμείς σήμερα δεν θα μιλήσουμε για όλα τα άλλα παιδιά, αλλά θα σταθούμε σε τούτα εδώ τα απίθανα κορίτσια.

Πριν λίγες μέρες η μαμά Χριστίνα, κατάφερε να απολαύσει το καφεδάκι της στον καναπέ, έστω και για λίγα λεπτά, όσο οι μικρές δημιουργούσαν με του μαρκαδόρους τους.

Βλέπετε στις φωτογραφίες πόσο αφοσιωμένες είναι;

Όλα όσα κάνουν οι δίδυμες

Παρακάτω ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τις δραστηριότητες που κάνουν τα κορίτσια μέσα και έξω από το σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved